Quantcast
Till salu inom: ”

partytält blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Partytält

Tyresö

Tidigare annonser till salu

Hejsan , nu är det snart dags för en ny sommar ! Och för er som vill ha tak och väggar även utomhus så är det ju oss ni ska Ringa! Vi har partytält 6*8 meter och bygger på plats och river när ni har partajat klart ! Vi rekomenderar 50-60 man i ett sådant tält med då bra plats! För mer yta , hyr två tält så sätter vi ihop dom . ! 1500 :- per tält / uppsättning, nedmontering ingår! Studentveckan , midsommarhelgen 1800:- / uppsättning , nedmontering ingår ! Fri utkörning inom Sölvesborg , därefter milersättning! Kontaktinfo , bilder m.m på jochj.se
Nu är det hög tid att tänka på allt inför Studentfesten. Vi erbjuder färdiga lösningar för allt som har med studentfesten, bröllopsfest, jubileum mm. Passa på att hyr redan nu för att få det bästa. Poslinspaket, möbelpakt mm Vi har även tält, (partytält) bröllopspaket, Ljudpaket, Scener, scentrailer samt ett av södra Sveriges största porslinsuthyrningslager mm. Gör ett besök på www.vpom.se för mer information.
Välkommen till Festglans! Vi har allt som just du behöver för att din fest och ditt bröllop skall bli ett minne för livet. Gå gärna in på festglans.se för att se mer om vad vi kan erbjuda. Tveka inte att höra av er till oss. Ni når festglans lättast på 08-556 896 00 eller på 072-749 556 00 så berättar vi gärna mer om dessa fantastiska tält. Självklart skickar vi er en kostnadsfri offert! festglans.se ger dig dagar du minns!!
Nu säljer jag mitt myggtält/mygguterum. Ett partytält där man antingen kan använda endast det heltäckande myggnätet eller i kombination med vattentät ytterdel. Inköpt i juli 2012. Ej använt. Säljs pga ändrade sommarplaner. Sitt ute och fika i trädgården utan att bekymras av myggen. Hämtas i Uppsala Storlek: 3,1 x 3,1 meter Höjd: 2,10/1,70 meter Vikt: ca 8 kg PU-belagd polyesterväv. Vattenpelare (V/P) 3000 mm. Två dörrar och fönster med luckor. Storlek: 3,1 x 3,1 meter Höjd: 2,10/1,70 meter
Flyttbart golv som kan användas utomhus, i ett partytält eller i ett ridhus. Varje enhet är ca 2 kvadratmeter, enheterna fäster i varandra så att golvet blir stabilt trots ojämt underlag. Golvet är i bra skick, det är oljat och har förvarats inomhus. Totalt säljes 380 kvadratmeter motsvarande 204 enheter som är staplade på 8 pallar. Pris 35.000 kr inkl.moms för 380 kvm Kan även säljas pallvis motsvarande 48 kvm för 4.900 kr inkl moms Kontakt endast via telefon.