Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot moped säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

heej jag har tänkt sälja min moped. den går som en klocka. jag har haft den cirka 2år och när jag har haft den sa funka den som en klocka och tills nu går den som en klocka fast batarien är ur laddad sa jag får tända den med kik. och det finnstvå små repor på den annars är den i fin cikt! för mer infomation sa ring jag svarar inte på email ring om ni är intreserade av min mopped Mvh:oskar
Den har gått 568 mil och det är väldigt lite för att vara årsmodell 2007. Har varit inne på 100mils service. Jag är enda ägaren på den. Den är helt original, har inte skruvat med den och den har aldrig varit trimmad, den är även vattenkyld. Har stått i garage i ett år. Startar lätt och går som den ska. Skickar med ett godkänt lås som kostar 600kr i affär. De flesta av samma modell och samma skick kostar över 11000kr men jag vill bli av med den snabbt så jag vill ha 9000kr. P.O.K!
Nu säljer jag min Peugeot Speedfight 2 p.g.a att jag numera kör bil, mopeden är en Eu-moped. Jag har haft mycket glädje av denna moped som aldrig krånglat. Mycket bra skick, endast ett fåtal mindre repor. - 1345 mil - Aldrig trimmad - Nytt batteri - Ny servad, inte körd efter de - Alla papper finns - 2 hjälmar samt godkänt lås följer med Pris: 13 000:- Kan prutas vid snabb affär. Alltid tillgänglig via mail, tel efter kl 17.
Nu är det dags att sälja pärlan pga körkort. Totalrenoverad från grunden , har komplett kåpsett (de som sitter på) plus ganska många andra extra som givetvis skickas med. Just nu är den laglig, sitter plugg i avgasröret men har ändå ett ruskigt axx, men tas den bort går den riktigt bra. Sitter på: Stage 6 rör Malossi fly clutch Malossi multi variator Polini rem Stage 6 munstycken Kan tänka mig byta mot bil renoververingsobjekt , om inte lägger jag såklart pengar emellan, kom med förslag. Pris: Bud
Tjena har en Peugeot Speedfight 2 årsmodell 07. Säljes på grund av att ja har körkort och inte har någon användning utav den längre ! Är en mycket bra moped som aldrig har krånglat i min ägo . Är andra ägaren på den . Den är lite stylad med bland annat höjningsats ... Det finns lite repor på den men annars är den väldigt fin. Priset är 13tusen eller bud! Seriösa ringer helst mellan 15 och 22 på vardagar. Annars kan du skicka iväg ett sms så ringer jag upp.