Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot fox moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer av min flickväns 30moppe då det börjar dra sig mot vinter och hon är frusen av sig. (Ej vann vid svenskt klimat) Mopeden fungerar utmärkt! Avgassystemet är nytt. Toppboxen ingår också! Skicket är OK men sadel är tejpad för det var hål i den och man blev blöt när det regnat. Detta skapar även att mopeden är mindre attraktiv för stöld så den får stå ifred även i centrala malmö. mopeden är ej trimmad utan går i 30km/h Priset kan diskuteras på plats
Extremt billig i drift och försäkring. Mopeden har haft en ägare innan oss. Finns lite repor på plasten vid fötterna. Utmärkt pålitlig moped som är smidig i stadsmiljö. Får framföras på cykelbanor. 30moppe utan körkortskrav eller vägskatt. Passar extra bra för den som vill passera vägtullarna gratis. Mopeden fungerar bra, bromsar, ljus, däck och motor. Pris 4300:- el bud. Kan fraktas vid seriös affär. Syns annonsen är den kvar. Väl mött. Tel 0708427812
Årsmodell - 2002 Antal mil - 1286 mil Senast servad - aug 2012 (utan anmärkning) Boxen medföljer (inkl bygellås och vajer) Mopeden är i riktigt fint skick. Den har blivit servad regelbundet och det har ladrig varit något fel på den. Den går som en klocka. OBS! Kontakta endast via mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min moped pga att jag tar körkort för bil. Körd 770 mil, endast sommarkörd. Vinterförvarad inomhus. Har alltid startat på första försöket och gått felfritt. Tjejkörd. Blå neon i näten på sidorna (på/avknapp finns). I bra skick men några småskador på vissa kåpor, delvis omlackade. Lås och svartvit Fox crosshjälm ingår. En ägare innan nuvarande. Smsa vid intresse 0704490810 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sliten och ful. Har haft igång den och kört lite för ett par år sedan. Går nog att få liv i den om man orkar.. Ganska risig och trasig lite överallt. Bromsarna och lamporna fungerar. Däck & fälg ok. Ingen nyckel, sitter en knapp för på och av. 500kr eller bytes mot typ vad som helst. Mejla så ringer jag upp i så fall.