Till salu inom

"peugeot fox moped säljes"

Nyköping
Idag

Säljes eller bytes

15 000 kr
Citiboard
Igår

Ninebot

3 700 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Igår

Peugeot 5008 Allure Puretec...

249 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Peugeot Speedfight 2 215 mil

12 000 kr
Blocket.se
Norrköping
10 år

Peugeot Fox

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Peugeot Fox 30 moppe

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Säljer av min flickväns 30moppe då det börjar dra sig mot vinter och hon är frusen av sig. (Ej vann vid svenskt klimat) Mopeden fungerar utmärkt! Avgassystemet är nytt. Toppboxen ingår också! Skicket är OK men sadel är tejpad för det var hål i den och man blev blöt när det regnat. Detta skapar även att mopeden är mindre attraktiv för stöld så den får stå ifred även i centrala malmö. mopeden är ej trimmad utan går i 30km/h Priset kan diskuteras på plats
1 200 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Lättstartad fin Peugeot Fox 02a

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Extremt billig i drift och försäkring. Mopeden har haft en ägare innan oss. Finns lite repor på plasten vid fötterna. Utmärkt pålitlig moped som är smidig i stadsmiljö. Får framföras på cykelbanor. 30moppe utan körkortskrav eller vägskatt. Passar extra bra för den som vill passera vägtullarna gratis. Mopeden fungerar bra, bromsar, ljus, däck och motor. Pris 4300:- el bud. Kan fraktas vid seriös affär. Syns annonsen är den kvar. Väl mött. Tel 0708427812
4 300 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Malmö

Peugeot Fox i riktigt fint skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Årsmodell - 2002 Antal mil - 1286 mil Senast servad - aug 2012 (utan anmärkning) Boxen medföljer (inkl bygellås och vajer) Mopeden är i riktigt fint skick. Den har blivit servad regelbundet och det har ladrig varit något fel på den. Den går som en klocka. OBS! Kontakta endast via mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Enköping

EU-Moped Peugeot Speedfight 2 Silver Sport-07

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer min moped pga att jag tar körkort för bil. Körd 770 mil, endast sommarkörd. Vinterförvarad inomhus. Har alltid startat på första försöket och gått felfritt. Tjejkörd. Blå neon i näten på sidorna (på/avknapp finns). I bra skick men några småskador på vissa kåpor, delvis omlackade. Lås och svartvit Fox crosshjälm ingår. En ägare innan nuvarande. Smsa vid intresse 0704490810 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 800 kr
Blocket.se

Peugeot fox, 500kr eller byte

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sliten och ful. Har haft igång den och kört lite för ett par år sedan. Går nog att få liv i den om man orkar.. Ganska risig och trasig lite överallt. Bromsarna och lamporna fungerar. Däck & fälg ok. Ingen nyckel, sitter en knapp för på och av. 500kr eller bytes mot typ vad som helst. Mejla så ringer jag upp i så fall.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj