Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 1 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har jag tänkt sälja min moped, den är väldigt välvårdad och omhändertagen. Jag är första och enda ägare av mopeden, och därför "tjejkörd". Den har aldrig varit trimmad eller skruvad på. Den har gått ca 700 mil. Aldrig krånglat. Styrstam är bytt för ca 1 vecka sedan, samt en rejäl översikt och servning på den. Sedan dess har den inte rullat en meter. Stått i garage varje natt och under vintertid. Det finns små repor fram till höger på mopeden samt ett stylinggaller som blivit stulet, lätt att fixa. Ni når mig lättast på mejlen. Självklart finns jag på telefon.
Hej! Säljer min systers moped! Mopeden är en Klass 1 moped och den har gått 363 mil och går fint. Startas med kick då batteriet är dåligt/dött, kostar ca 250 kr för ett nytt. Styrlåset funkar ej och funkade ej när vi köpte den. Jag är även lite osäker på hur bra bensinmätaren fungerar men den klarar man sig utan. Ingår gör två hjälmar och ett ABUS bygellås som är något slitet, med två nyckler till. Ring vid intresse eller maila. Svarar inte på sms.
En mycket fin och välskött Peugeot SpeedFight 2 -03 Eu moped klass 1 Otrimmad (går i 50 km/h) Mätarställning: 200 mil Endast en ägare. Helt nytt batteri. Godkänt lås och färgmatchande integralhjälm medföljer. Pris: 7 700:- Eller högstbjudande. Alla frågor angående pris etc. sköts genom min far, eftersom jag själv bor i Växjö och jobbar natt. Han kan nås på telefonnumret och på tiderna som står nedan. Per Ragnarsson, Mobil: 0706521620 Tider: kl. 12.00-19.00
Hej nu är de dags att sälja moppen som går bra. Som sagt det är en speedfight 1 som har några skavanker , tex bakbromshandtaget är kortare pga att moppen välte, den har lite repor på vänstersidan och något litet på framkåpan. Det är en 30 moppe. Startar bra med både kick och elstart. Sitter på ett nytt bakdäck också Jag kan tänkas byte mot crossmoppe kom med förslag! Nås lättast på telefonen BVSA
Hej ska nu sälja min moped ! Jag har nu haft den i 1½ år och den har gått jättebra ! Den är vattenkyld och går helt lagligt 25km/h. Den är i bra skick, däcken har bra mönster. Satte dit nytt batteri i våras, Den startar lätt via elstarten och kicken ! Du kan smsa / ringa eller skicka mejl till mig, Jag bor i Motala !