Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot vivacity säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skall nu hjälpa min flickvän att sälja sin Eu moped. Köptes ny från affär 06 och hon är enda ägaren. Användes under ungefär två år sedan bara stått förvarade i garage tills nu, har rullat 697mil. Alltid tjej körd och all service gjord på verkstad, självklart aldrig trimmad. Mopeden är använd så självklart finns det lite skavanker men annars i allmänt fint skick. Startar utan problem och går som en klocka. fullständig service gjord innan mopeden ställdes av och nu i dagarn byttes batteriet till ett helt nytt. En hjälm medföljer.
Nu är det dags att sälja vår dotters moppe som inte behövs längre p.g.a att hon tagit bilkörkort. Det är en vit EU-moped av märket Peugeot Vivacity 3, 2009 årsmodell. Inköpt i juli 2009 (originalkvitto finns kvar), servad efter 500 km körning. Moppen har endast gått 1950 km och fungerar utmärkt! Låskedja kommer med i köpet. Moppen är i bra skick, förutom att vänster backspegel saknas och det finns några mindre repor längst ner på vänster sida efter en vurpa förra året.
Hej, har en peugeot vivacity -00 med en -07 speedfigth motor, har gått ca 800 mil. bytte cylinder och kolv hösten -09 (350 mil) . bytte också kopplings fjädrar och tryck fjäder vintern 09-10. Det är en 30-moppe med en eu-moppe motor. Den gör ca 70 km/h men låter helt orginal. klarglas runt om sido stöd höjnings sats 5 cm bcd handtag finns ett extra kåpsett och lite andra delar.
Säljer härmed min Peugeot vivacity pga. bristande intresse, har de senaste fyra åren enbart gått ca 40 mil och totalt 423 mil. Mopeden är av den äldre variantens mopeder, en sk 30-moppe. Den fungerar fint mekaniskt och ser välhållen ut, finns dock ett par repor men inget som stör. Ett rejält och godkänt ABUS lås med kedja medföljer för stöldskydd(se bild) samt ett nytt batteri är monterat. Pris 7500 eller högstbjudande. Vid frågor ring eller maila.
Min dotter säljer sin EU-moped som hon haft mellan hemmet och häststallet, eftersom hon nu köpt en bil. Hon har haft moppen sedan januari 2009 och innan kördes den av en tjej i Ekeby. Moppen är inte trimmat men går rätt så fort ändå och startar direkt både med kicken eller el-starten och går som en klocka. Mopeden finns i Löddeköpinge och lättast kan vi träffas så att du kan provköra den om du ringer mig på min mobiltelefon.