Quantcast
Till salu inom: ”

pgo pmx naked säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! har en Eu moped som jag skulle vilja bli av med, det är en PGO PMX NAKED! ny lackade kåpor för dom andra var så "fula" den säljes pga snart tid för körkort. Det som är att den ej startar vet inte vad som är fel. den startade och gick för ca 1 månad sen , Men efter de så startar den inte mera, Har varken tid eller ork att fixa den.. Säkert ett lätt fel för den som kan. Frambromsen funkar ej har inte gjort de under den tiden jag haft den. Pris 2500:- pris går att prata om ... MVH Christoffer
Tjena! Har nu växt ifrån moppe åldern och det är dags för körkort. Har en PGO PMX Naked Carbon ståendes i garaget. Den är helt original och har aldrig vart trimmad. Den är mycket lättkörd och bekväm. Den har några repor men inget jag stör mig på. Hör av er via Sms eller ring efter 15.00, kollar inte mailen så ofta. Priset kan diskuteras. Mvh Adam
Ska nu sälja min pärla. Den är helt original och jag är den enda ägaren på den. Den går väldigt bra för att vara original tycker jag.. Den har dock gått ca. 2200 mil men den mår ändå hur bra som helst. Den har tyvärr oxå några repor men Inga grova. Kan gå med på en prutning men de är när ni är här. Mvh. Kenny Lyemark (Kan nås när som helst)
Våren är påväg! Tid att sälja en pålitlig 45 moped. Har gått 830 lugna mil, och service har gjorts enligt serviceboken. Har varit mest en pendlar moped, därav är den i bra skick. Enkom originaldelar, så som Digital multimätare. Hastighet, bensin och mätarställning. Vid intresse kan fler bilder mailas. Nås lättas via mail, svarar i telefon när tillfälle ges på jobbet. Svarar så fort som möjligt.
EU moped i fint skick, inköptes sommaren 2008 på Globen MC. Tuff moped till både kille & tjej tack vare kolfiberutseendet. 640 ärliga mil, nytt batteri, cylinder & kolv byttes vid 500 mil. Miniblinkers fram och 6 st neonljusslingor monterade under mopeden. Fjärrkontroll styr färg & funktion. Smalare styre av märke HEBO monterat. Originaldelarna medföljer. MVH/ Hans Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.