Till salu inom

"pgo pmx naked säljes"

Örnsköldsvik
Igår

Yamaha Aerox Naked

14 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
2 dagar

Yamaha EW50 Slider Naked 2017

31 000 kr
Blocket.se
Falköping
2 dagar

PGO Big Max Klass 2

7 500 kr
Blocket.se
Ängelholm
2 dagar

PGO Big Max 25

7 500 kr
Blocket.se
Butik Höör
2 dagar

CF Moto C FORCE 450 EFI O.M...

57 900 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
3 dagar

Yamaha Aerox Naked 2T

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Sandviken

Pgo PMX naked

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tjenare! har en Eu moped som jag skulle vilja bli av med, det är en PGO PMX NAKED! ny lackade kåpor för dom andra var så "fula" den säljes pga snart tid för körkort. Det som är att den ej startar vet inte vad som är fel. den startade och gick för ca 1 månad sen , Men efter de så startar den inte mera, Har varken tid eller ork att fixa den.. Säkert ett lätt fel för den som kan. Frambromsen funkar ej har inte gjort de under den tiden jag haft den. Pris 2500:- pris går att prata om ... MVH Christoffer
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Blekinge län

PGO PMX Naked Carbone -10

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena! Har nu växt ifrån moppe åldern och det är dags för körkort. Har en PGO PMX Naked Carbon ståendes i garaget. Den är helt original och har aldrig vart trimmad. Den är mycket lättkörd och bekväm. Den har några repor men inget jag stör mig på. Hör av er via Sms eller ring efter 15.00, kollar inte mailen så ofta. Priset kan diskuteras. Mvh Adam
6 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Huddinge

PGO pmx naked Carbone lack.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu sälja min pärla. Den är helt original och jag är den enda ägaren på den. Den går väldigt bra för att vara original tycker jag.. Den har dock gått ca. 2200 mil men den mår ändå hur bra som helst. Den har tyvärr oxå några repor men Inga grova. Kan gå med på en prutning men de är när ni är här. Mvh. Kenny Lyemark (Kan nås när som helst)
7 500 kr
Blocket.se

PGO PMX Naked 2006

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Våren är påväg! Tid att sälja en pålitlig 45 moped. Har gått 830 lugna mil, och service har gjorts enligt serviceboken. Har varit mest en pendlar moped, därav är den i bra skick. Enkom originaldelar, så som Digital multimätare. Hastighet, bensin och mätarställning. Vid intresse kan fler bilder mailas. Nås lättas via mail, svarar i telefon när tillfälle ges på jobbet. Svarar så fort som möjligt.
5 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Sollentuna

PGO PMX naked Carbon

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
EU moped i fint skick, inköptes sommaren 2008 på Globen MC. Tuff moped till både kille & tjej tack vare kolfiberutseendet. 640 ärliga mil, nytt batteri, cylinder & kolv byttes vid 500 mil. Miniblinkers fram och 6 st neonljusslingor monterade under mopeden. Fjärrkontroll styr färg & funktion. Smalare styre av märke HEBO monterat. Originaldelarna medföljer. MVH/ Hans Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj