Quantcast
Till salu inom: ”

pgo bugrider eu-moped 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag min eu-moped PGO Pmx Sport 50cc pga studier i annan stad. Årsmodell 2006. Har aldrig haft några problem. Tanken rymmer 5 liter och drar ca 0,1 l/mil. Gör 50-55 km/h, otrimmad. Servad på verkstad. Har åkt 445 mil, går stadigt! Jag är den första ägaren till mopeden, är en varsam förare. Abus klass 3 lås med kätting ingår! Nypris 15 995 kr, jag säljer för endast 7900 kr!
Fin moped i skick som ny säljes p.g.a. bilköp. Varsamt körd av vuxen. Alltid förvarad inne i garage. Det perfekta köpet för den som vill komma över en nästintill ny moped till ett fördelaktigt pris. Märket PGO är kvalitet rakt igenom och det känns verkligen. Mätarställning: 170 mil Årsmodell 2009, uttagen hösten 2010. Bra med förvaringsutrymmen både under sadeln (låsbart) och under styret. Under sadeln får en integralhjälm plats. Rejäl och stabil. Gjord för att klara av att åka två. Avstrypt motor för lite bättre ork. Effektavgassystem som ej låter mer/högre än originalsystemet. Toppar 60-65. Alla originaldelar finns kvar i gott skick och följer givetvis med. 2 nycklar finnes och en manual. Nypris 17995 kr. Nu: 10800 kr Ej prutbar! Ring mellan 16.00-22.00 vardagar eller på helgen. Mopeden finns i Hemsjö utanför Alingsås. Välkomna!
tänke lägga ut min moped som jag körde för 3 år sen. Det är än PGO bugride 50cc som klassas som moped. Den har 4punktsbälte så man behöver ingen hjälm för att köra det. Den startar lätt och går bra. Enda problemet med den är att lyset till fram och baklycktorna glappar när man kör. Det ska inte vara någon problem att fixa för den som kan och har lust att göra det. Annars så ska allting funka. Men just nu så startar jag den med ett bilbatteri för att jag har inte skaffat något mc batteri. Det kan kosta några 100 lappar att köpa. Jag har också massor med tillbehör och ett tak som man kan sätta på som jag har gjort helt själv av läder. Ring eller maila om mer info. MvH:Niklas
Har en PGO Bugrider som är en EU-moped. Fungerar och går fint. Fördelar med denna är bl.a.: Man kör mer skyddat Man kan åka 2 stycken Man får mer bilkänsla Man har säkerhetsbälte Man behöver inte ha hjälm Även bra att köra på vintern Det är mycket roligare och fräckare än en vanlig moped. De är rätt ovanliga, PGOs variant som är lätt motorcykel är betydligt lättare att få tag på, men deras EU-MOPED variant som detta är, är svår att få tag på. Säljes för 18.000 kronor.
Ska nu ta och sälja mopeden pågrund av flytt och införskaffande av bil. Det är en eu-moped vilket innebär att du behöver ett körkort för att få lov att köra den. Fördelar med att äga en Bugrider. -Du behöver ingen hjälm. -Du kör säkrare i denna än en vanlig moped p.g.a 4 punktsbältet. -Du får större känsla för bil upplevelsen. -Alla vänder blicken när du kör förbi. Kända fel: -Handbroms/parkeringsbomsen är ur funktion. -Hastighets mätaren fungerar bara när den vill (antagligen elfel?) -Start problem, Mopeden är ganska svår startad i nuläget då motorn inte vill antända helt och står och spinner. Den går igång om man använder startgas i luftfiltret vid uppstart. Vet inte varför detta problem uppstår men är inga problem för den som kan något om motorer. Så nu är jag tvungen att sälja denna skönhet för att jag ska flytta in till Helsingborg och har ingen plats att ställa den på. Billigare vid snabb affär.