Quantcast
Till salu inom: ”

pgo g-max säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min Röd/Svart/Vita Pgo G-max, årsmodell 2008 p.g.a. bilkörkort. Den har gått nästan 300 mil och jag är den enda ägaren till den. Den är i väldigt fint skick och startar alltid med en gång! har dock fått några repor pga att den vält. ( se bilden) Men är inget man tänker på alls. Jag har stämpel på att 100-mils servicen är gjord där jag köpt den och alla kvitton finns kvar. Inköpspriset var 19.995:- Jag säljer den prutat och klart för 13 000! Kan även få med ett Eu-godkänt lås. Har ni några frågor hör av er på mailen, smsa eller på telefon helst efter kl. 16 Häls Evelina
Nu är det dags att sälja min PGO G-Max 50 EU-moped, årsmodell 2006 pga att det snart är dags för körkort. Mopeden är i mycket fint skick, och går jättebra. Den är väldigt stabil på vägarna. Jag är den andra ägaren, och vi har båda tagit väl hand om den. Jag har mest kört fram och tillbaka till skolan. På vintern har den stått inne i ett varmgarage. Mopeden är i princip repfri, och har aldrig varit trimmad. Den går ändå upp i 55-60 km/h. Senast den servades var förra våren, då rensades filter och bl.a tändstiftet byttes. Antal mil : 545 Bromsar: Skiv(fram), Trum(bak) Start: El/kick En hjälm i storlek XS samt ett godkänt ABUS-kättinglås kommer med. Priset är prutat och klart. För mer info Maila då jag inte har allt i huvudet, eller ring på vettiga tider. Mvh Oliver.
PGO GMax 150 G-MAX Mätarställning: 0 mil Färg: Matt Grå Typ: Scooter Info: Ett snyggt PGO-bygge får man lov att säga. Tekniken närmar sig den hos en stor mc. Centralfjädring bak, 13-tumshjul och skivbroms fram och bak. ***********När man köper något från en handlare så har man förstås höga förväntningar. Vincents jobbar efter en trygghetsprocess som säkerställer att vi kan leverera de absolut bästa motorcyklarna och mopeder till våra kunder. Läs mer om hur vi gör på vår hemsida www.vincents.se. DET ÄR DETTA SOM SKILJER OSS FRÅN ANDRA ÅTERFÖRSÄLJARE OCH PRIVAT PERSONER! Vincents kan även erbjuda upp till 3 års Europa garanti på begagnade fordon. Vi erbjuda detta för att visa att vi ta vår jobb med allvar.
G-MAX . INK HJÄLM OBS GÄLLER ENDAST DENNA DEMOMASKIN SOM STÅTT I BUTIK ALDRIG STARTAD En ny tungviktare. Flaggskeppet från PGO är en riktig värsting som ger ett sportigt och rått utseende i sin nya vit / svarta version. Kolla in den centralt placerade stötdämparen bak. G-Max härstammar från de stora racing cyklarna med en suverän väghållning, även under kraftigare manövrar. Den har ett stort förvaringsfack under sadeln med belysning. En maskulin maskin som fungerar lika bra för långturer som att åka och hämta pizza till familjen. Motortyp: 49cc, 2-takt, 1cyl, luftkyld Sadelhöjd: 820mm Torrvikt: 105 kg Växling/start: Automatic/El/Kick Tankvolym: 7,5 liter Bromsar: skiva/trumma
Dags att sälja av mopeden p.g.a. körkort. Det är en PGO G-Max 50 som stort sätt bara har gått korta sträckor, huvudsakligen hemma från mig till Rydsgård. Den är köpt på NCG i Skurup. Nypriset var 20000. 660 mil Köpte den januari 2008 Tankvolym: 7,5 liter Motor: 1 cyindrig tvåtaktsmotor på 49cc Aldrig vinterkörd Alltid stått i garage Aldrig trimmad Aldrig krockad De enda skadorna är längstfram där det finns en repa och på vänstra sidan av sätet där det har spruckit Bra lastutrymme där man får plats med både hjälm och lås Relativt stor då man kan lätt vara två personer på den. Hör av er vid intresse! Ring gärna på mobilen eller maila!