Till salu inom

"piaggio ciao blocket säljes"

Bromma
Idag

Påkostad Piaggio Ciao

9 500 kr
Blocket.se
Köping
Igår

Piaggio Ciao

4 800 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Piaggio Ciao delar

Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Piaggio ciao

7 500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Legendarisk 70-talare

6 250 kr
Blocket.se
Huddinge
2 dagar

Piaggio Ciao

8 500 kr
Blocket.se
Södertälje
2 dagar

Piaggio Ciao sista årsmodel...

9 900 kr
Blocket.se
Lund
3 dagar

Piaggio Vespa Ciao -06.

11 000 kr
Blocket.se
Ludvika
4 dagar

Piaggio ciao

6 000 kr
Blocket.se
Östra Göinge
5 dagar

Piaggio Ciao

9 150 kr
Blocket.se
Göteborg
5 dagar

Piaggio Ciao px

8 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Filipstad

TILLFÄLLE Piaggio Ciao Si 1 med FJÄDRING

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hejsan, vi säljer våran jättefina nyrenoverade Ciao. Vi renoverade den åt våran dotter men hon andvänder den inte, så vi säljer den nu. Det är modellen Si med fjädring båda fram och bak och gjutna aluminium fälgar, vilket är unikt för Ciao modellerna. Årsmodellen är ungefär slutet på 80-talet/början på 90. Man åker jättebekvämt på den. Under renoveringen bytte vi: -Sotsats -Kolvring -Komplett avgasrör -Tändspole -Kondensator -Brytare Vidare lackerades hela mopeden, förgasare, filter och tank rengjordes. Moppen går jättebra och startar direkt! Vi säljer den bara för att vi inte behöver den. Vi säljer den till högst bjudande, så lämna bud över 2500kr. Kontakta oss via mail, så hör vi av oss.
2 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Lund

Piaggio Ciao

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ciao i bra skick. Allt fungerar som det ska. (Tom tutan) Nyservad Mycket smidig att ta sig runt med, får köras på cykelbanor. Inget körkort krävs. Gör 40 km/h och är otroligt billig i drift. En fulltank kommer du långt med! Säljs pga att jag kör den så sällan. Lås ingår i priset + full tank. Billigare vad snabb affär.
3 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Växjö

Piaggio Ciao

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Kanonfin Piaggio Ciao. Full tank + hjälm ingår! Gör 40 km/h och får köras på cykelbanor. Inget körkort krävs! Otroligt billig i drift. En full tank kommer du väldigt Långt på. Servad 2011. Moppen startar direkt. Allt fungerar klockrent förutom bakljuset men där har jag satt en 3-läges röd lampa som löser det problemet. Maila vid intresse.
4 300 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Sandviken

Piaggio ciao

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej säljer nu min trampmoppe för jag ska köpa en större moppe vill trimma. Kan även bytta mot trasig, eller fungerande Slider och Aerox om det behövs kan jag lägga till pengar. Den går skapligt bra har aldrig haft nå problem med den. Det finns ingen lampa och tuta på. Har nyss bytt rem, lackat om 2 sid kopporna. Har ändrat till snabb-gas handtag och ny back bromshandtag.
4 000 kr
Blocket.se

Piaggio Ciao och unik veteranmoped

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det tyvärr dags att göra sig av med mopeden då jag inte är i behov av den längre. Ciao:en har jag ägt i ca. 2 år och har aldrig haft något problem med den. Den är i gott skick och har alltid tagits omhand väl. Den är i orginalskick, vilket innebär att den inte är trimmad, och går som en klocka! Dessutom finns det påmonterade backspeglar. Pris: 6000 kr Vid ytterliggare frågor är ni välkomna att kontakta mig.
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj