Quantcast
Till salu inom: ”

piaggio ciao moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett knippe Ciaoprylar säljes endast i klump, orkar inte sälja småsaker löst. Bland godiset finns bl.a. 17mm förgasare+insug samt Polini cyl. och topp, gissar på 70cc dock ser cyl, och topp inte ut att passa på Ciao. Den svarta Ciaoen är trimmad och gick enl. förra ägaren i ca. 70km/h, jag har inte startat den så det är inget jag garanterar. Det som syns på bilderna är det som finns. BILLIGARE VID SNABB AFFÄR.
Väldigt lättstartad och går riktigt bra. Den har inga trampor utan det medföljer fotpinnar med en kick som var orginal om det önskas. Mopeden är billig i drift och utmärkt om du vill ha ett pålitligt och ekonomiskt transportmedel. Den säljs för att jag flyttar och har ingen användning för den längre. Den finns i Kullavik ett par mil söder om Göteborg. Maila eller ring om det låter intressant eller om du har några frågor
Hejsan! Har nu blivit dags att göra sig av med ciaoen eftersom den bara står och samlar damm. Den är i fint skick och startar väldigt lätt! Det ända som fattas är ett bromshandtag på höger sida. Den är trimmad med borttagen insugsplugg, större förgasare, 80mm remskiva och urpluggat orginal avgasrör. Har även lite delar ni får med vid snabb affär! Ring om ni är intresserade! Mvh Joel!
Ciao Piaggio i fint skick. Startar och går att köra men behöver en liten genomgång för att fungera perfekt. Choken är lite knepig att få ur och den har lite dåligt drag, men det är inga problem att köra den. Tramporna är lite ur fas vilket gör det jobbigt att trampa och stödet är lite snett så det går ej att använda utan att lägga någonting under ena benet. Vill du ha mer bilder eller information så tveka inte att slänga iväg ett mail!
Kanonfin Ciao i bra skick. Allt fungerar som det ska. Servades 2011. Mycket smidig att ta sig runt med, får köras på cykelbanor. Inget körkort krävs. Gör 40 km/h och är otroligt billig i drift. En fulltank kommer du långt med! Säljs pga att jag kör den så sällan. Hjälm ingår i priset + full tank. Ring vid intresse: 0760-525333 Eller maila. //Andreas