Quantcast
Till salu inom: ”

piff paff raff tidningar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Jämtlands Tidning. 1 uppl. 1922. 64 s. Häftad. 21x15cm. 120 gram. Något vattenskadad men helt intakt. Ur utgivarnas förord: ""Jämtlands Tidnings redaktion utlyste i slutet av år 1920 en pristävlan om den bästa jämtmålsbiten. Till tävlingstidens utgång i januari 1921 hade icke mindre än 115 tävlingsskrifter inkommit. En särskilt tillsatt prisnämnd, bestående av länsantikvarien Eric Festin, skriftställaren And Backman i Kövra och lantbrukaren Erik Fredriksson i Ocke (Erik Folkwar), underkastade det inkomna materialet en noggrann granskning och bestämde fördelningen av de utsatta prisen. Sedermera har i Jämtlands Tidning publicerats i främsta rummet de prisbelönade skrifterna samt vidare en del av de övriga, d.v.s. de, som voro av den beskaffenhet att de kunde anses lämpliga för offentliggörande.. ---- Föreliggande lilla volym överlämnas alltså i allmänhetens händer under förhoppning om att den måtte bliva vännerna av vårt provinsspråk till nöje och nytta"". "
Hur gick det till när en liten lokal stiftelse med endast fyr procent av det ursprungliga ägandet fick igenom sin lösning på den framtida tidningsutgivningen på Gotland? Vad händer när två tidningar samverkar på alla områden urom det redaktionella? Vad händer när den ena tidningen blir mer framgångsrik än den andra? Detta är några av de frågor som tas upp i denna bok som utgår från den nya tidningssituationen som uppstod 1999 när Gotlands Allehanda och Gotlands Tidningar gick samman i ett enda bolag med Norrköpings Tidningar som majoritetsägare. Boken bygger på en enkätundersökning balnd medborgare och politiker på Gotland. En analys av innehållet i de båda tidningarna genomförs liksom intervjuer med de nyckelpersoner som genomförde den nya bolagsbildningen. Hft. Carlsson Bokförlag, 2002, 224 sid. Märke efter prislapp. Mycket gott skick.
Många gamla tidningar, olika märken, nummer och årgångar från 60-Talet. Alla tidningar är i Bra skick! Tidlösa Helios PiffPaffRaff Top Hat Kavalkad Amor Eros Eos Gala Paris mfl Hör av dig med frågor. Från 15 kr / st
Piff & paff & raff tidningar
Piff Raff Paff Erotik