Quantcast
Till salu inom: ”

piff porrtidning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonnier Carlsen, 2006. Tillskrift på försättsblad. "Pyret och Piff tillsammans stå och Pyret säger till Piff som så: Du Piffen, här tycker jag vi ska ha ett trädgårdsland. Det vore väl bra? Ja, säger Piff och sätter sig ned, det vore allt livat, det tycker jag med." Pyret och hunden Piff sätter igång med att kratta, dra fåror, så frön och rensa ogräs. Så kommer kråkfar, regnet och fru Höna och förstör. Men med lite solsken och ett staket blir det fart i landet igen. En rolig och lite kaxig historia med härliga illustrationer av "Pippi"-illustratören Ingrid Vang Nyman. "Pyret och Piff planterar" utkom första gången på 50-talet. Den har tidigare ingått i antologin "Sagor om våren" i en något förkortad version och ges härmed ut i sin helhet. - See more at: http://www.bonniercarlsen.se/bocker/ovrigt/p/pyret-och-piff-planterar/#sthash.IXOnBDLB.dpuf
Alla Barns Bokklubb. 1991. 30 s. Inbunden. Trådbunden. 26,5x20cm. Nyskick. Saga på rim: Pyret och Piff tillsammans stå och Pyret säger till Piff som så: Du Piffen, här tycker jag vi ska ha ett trädgårdsland. Det vore väl bra? Ja, säger Piff och sätter sig ned, det vore allt livat, det tycker jag med. Pyret och hunden Piff sätter igång med att kratta, dra fåror, så frön och rensa ogräs. Så kommer kråkfar, regnet och fru Höna och förstör. Men med lite solsken och ett staket blir det fart i landet igen.
Jag har ca. 600-700 st hårdporrtidningar till salu. Bl.a. Pirat, Privat, Eros, Girls, Piff, Paff, Raff, Piff Special, m.m. Maila mig för priser.
säljer 70.tals porrtidningar bla piff,paff ca 40sytcken i bra skick.