Quantcast
Till salu inom: ”

gamla tidning säljes

Vindsjälar
F

Tidigare annonser till salu

RABÉN OCH SJÖGREN. 1976. 183 SID. TRÅDHFT. LITETEVCK BAKRE PÄRM "Anderz Harning har här samlat 24 noveller, skrivna under åren 1963-1976. De har varit publicerade i tidningar och tidskrifter men inte i bokform. De utspelas i skiftande miljöer och behandlar, säger. Harning, ""ämnen som vid olika tidpunkter intresserat mig exempelvis invandrare, norrlandsproblem, gamla damer, främmande miljöer och hundar"". Anderz Harning har fått starka lovord för sin stilistiska förmåga och den här boken ger övertygande prov på hur skickligt och effektivt han anpassar sitt språk efter novellernas innehåll och stämningar.
Alba 1990. Inbunden med hårda dekorerade pärmar i fint skick. Nedre pärmhörnen aningen intryckta endast. 127 sidor. Bengt Hallgren är född i Arvika 1922. Teol. kand. i Uppsala 1949 och fil. lic. på en avhandling om Tegnér 1957. Lärare och lektor i svenska och religionskunskap vid Adolf Fredriks musikgymnasium i Stockholm. Under åren som lärare under sextiotalet författade han under sin lediga tid. Han är också medarbetare på några av Sveriges största tidningar. Om ett lärarkollegium av den gamla stammen.
Tidningen Arbetet. 1981 (?). 104 s. Häftad. Gott skick. "...Det fanns inte elektriskt ljus på gatorna utan gatljuset kom från lyktorna på trottoaren. Gubbar kom och tände dem på kvällen, ibland hade någon slocknat och då kom man tillbaka och tände den igen. Fredsgatan, som idag har förvandlats till en återvändsgränd, fortsatte den gången uppför ´viadukten´ och ner mot Slussplan. Borta är idag den gamla Kruger & Toll-bron över järnvägen, över vilken vi gick då vi skulle till ´Sandsjön´ och bada. Borta är också Östra- och Västra Dalgatorna vars pågar, som vi kallade ´Dalgate-busarna´, var ett permanent nöje att tampas med"...
Min 4½ mån, papillonhane behöver ett nytt hem.Då min gamla hane inte gillar honom. Han är mycket snäll valp tycker om att gosa. Det är en renrasig papillon men är inte reg skk. Han är vacc,vet,bes, och reg i jordbruksverket. Valpen är van med andra hundar och katter. Är inte riktigt rumsren än men går på tidning. Han är duktig att gå ut med. Nu söker jag en trevlig familj till min papillon. Så är ni seriös intresserad så är ni välkommen att ringa. Lånad Mail.
Vill du läsa gamla goa resetidningar? Isf har jag ett gäng Allt om Resor tidningar att sälja dig billigt!! Det är tidningar från 2003 - 2008. Tidningarna är i fint skick, några är nog också olästa! Det är mellan 60-70 stycken. Hör av dig om du är intresserad! Ge mig ett prisförslag så kan vi säkert komma överrens. Är det ingen som vill ha dem kommer de hamna i återvinningen inom kort!