Quantcast
Till salu inom

"gamla tidning säljes"

Hallstahammar
2 dagar

Hockey tidningar

150 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Ikea Lack soffbord ek, bord...

90 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Ikea Lack soffbord samt skr...

300 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

Antik o Auktion

10 kr
Blocket.se
2 dagar

Segway X2

99 000 kr
Blocket.se
Huddinge
2 dagar

Fantomen

400 kr
Blocket.se
Butik Grästorp
2 dagar

Ford Model B Roadster

549 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Elvis-rariteter 50-60s

300 kr
Blocket.se
Sollentuna
2 dagar

Kyl/frys Ikea Frostkall

6 500 kr
Blocket.se
Butik Karlskrona
2 dagar

Flytspackel, ttskikt, golvv...

10 773 kr
Blocket.se
2 dagar

Lsull

Blocket.se
Tranås
2 dagar

Gamla Se tidningar

25 kr
ABC-Annons.se
Tranås
2 dagar

Gamla Tidningar

25 kr
ABC-Annons.se
Butik Västra Götalands län
11 år

Stockholm 1960-1969

Hyrahyra.se
Butik Västernorrlands län
11 år

Vikten av vatten

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

DE SVARTA NATTFJÄRILARNAS MÅNAD

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
RABÉN OCH SJÖGREN. 1976. 183 SID. TRÅDHFT. LITETEVCK BAKRE PÄRM "Anderz Harning har här samlat 24 noveller, skrivna under åren 1963-1976. De har varit publicerade i tidningar och tidskrifter men inte i bokform. De utspelas i skiftande miljöer och behandlar, säger. Harning, ""ämnen som vid olika tidpunkter intresserat mig exempelvis invandrare, norrlandsproblem, gamla damer, främmande miljöer och hundar"". Anderz Harning har fått starka lovord för sin stilistiska förmåga och den här boken ger övertygande prov på hur skickligt och effektivt han anpassar sitt språk efter novellernas innehåll och stämningar.
70 kr
Bokbörsen.se

Kan det ha varit Nietzsche?

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Alba 1990. Inbunden med hårda dekorerade pärmar i fint skick. Nedre pärmhörnen aningen intryckta endast. 127 sidor. Bengt Hallgren är född i Arvika 1922. Teol. kand. i Uppsala 1949 och fil. lic. på en avhandling om Tegnér 1957. Lärare och lektor i svenska och religionskunskap vid Adolf Fredriks musikgymnasium i Stockholm. Under åren som lärare under sextiotalet författade han under sin lediga tid. Han är också medarbetare på några av Sveriges största tidningar. Om ett lärarkollegium av den gamla stammen.
70 kr
Bokbörsen.se

Från vaggan till Möllan / Tomat-Kungen: "Ett liv å' leverne..."

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Tidningen Arbetet. 1981 (?). 104 s. Häftad. Gott skick. "...Det fanns inte elektriskt ljus på gatorna utan gatljuset kom från lyktorna på trottoaren. Gubbar kom och tände dem på kvällen, ibland hade någon slocknat och då kom man tillbaka och tände den igen. Fredsgatan, som idag har förvandlats till en återvändsgränd, fortsatte den gången uppför ´viadukten´ och ner mot Slussplan. Borta är idag den gamla Kruger & Toll-bron över järnvägen, över vilken vi gick då vi skulle till ´Sandsjön´ och bada. Borta är också Östra- och Västra Dalgatorna vars pågar, som vi kallade ´Dalgate-busarna´, var ett permanent nöje att tampas med"...
150 kr
Bokbörsen.se
Hund  ·  Varberg

Papillonhane 4½ mån

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Min 4½ mån, papillonhane behöver ett nytt hem.Då min gamla hane inte gillar honom. Han är mycket snäll valp tycker om att gosa. Det är en renrasig papillon men är inte reg skk. Han är vacc,vet,bes, och reg i jordbruksverket. Valpen är van med andra hundar och katter. Är inte riktigt rumsren än men går på tidning. Han är duktig att gå ut med. Nu söker jag en trevlig familj till min papillon. Så är ni seriös intresserad så är ni välkommen att ringa. Lånad Mail.
3 500 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Örebro

Allt om Resor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du läsa gamla goa resetidningar? Isf har jag ett gäng Allt om Resor tidningar att sälja dig billigt!! Det är tidningar från 2003 - 2008. Tidningarna är i fint skick, några är nog också olästa! Det är mellan 60-70 stycken. Hör av dig om du är intresserad! Ge mig ett prisförslag så kan vi säkert komma överrens. Är det ingen som vill ha dem kommer de hamna i återvinningen inom kort!
0 kr
Blocket.se