Quantcast
Till salu inom

"plast stol transparent säljes"

Eksjö
Igår

Köksbord och köksstolar

700 kr
Citiboard
Lysekil
Igår

Stolar från Homeroom

700 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

Kontinentalsäng, matgrupp,...

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Göteborg

Bord och barstolar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Bord (Ikea) 100 x 125 (B x L) samt iläggsskiva (49 cm) Två olika benhöjder medföljer, vilken ger en bordshöjd på antingen 75 cm eller 98 cm. Barstolar metall 4 st i bruksskick. En stol är lite trasig i ryggstödet. Sitthöjd 73 cm. Barstolar plast 4 st barstolar med plastsits från IKEA. 1 svart, 3 transparenta. Sitthöjd 76 cm. Allt slumpas bort för 600 kr.
600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Göteborg

Docksta bord och Tobias stolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Docksta bord samt Tobias stolar (4st), inköpta 29/2 2008. Stolarna i transparent plast är i fint skick. En är fortfarande inplastad och därmed oanvänd. Bordsskivan är det en del hack i pga barn som slagit i bordet med bestick. Bordsbenet är matt i ytan och inte blank som på bilden, kan hända att det är nån ändring sen vi köpte den. Bordet, 1000 kr. Stolar, 400kr/st. Paketpris för allt: 2500 kr. (Nypris 4891 kr)
2 500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Malmö

Barnstol BOON

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Barnstolen är höj och sänkbar och går på hjul. Med enkla fottryckningar kan man låsa den i sitt läge på golvet och med en anna fotknapp höja och sänka stolen. Brickan är avtagbar och har 2 medföljande plastskydd som lätt kan tas bort och diskas med barnet säkert sitter kvar. Dynan kan lätt plockas bort och diskas! Vit plast, något transparent. Dynan vit Stativ i stål. Detta är en utmärkt produkt är i gott skick. För mer info http://www.booninc.com/products/Flair/704
700 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Göteborg

Moderna stolar i grå akryl

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Två stolar med sits av transparent grå akryl (plast) och kromat benunderrede med snyggt kryss under sitsen. De heter "Slim" och tillverkas av italienska Softline men säljs hos Bolia.com under namnet "Etc". Nypris ca 1500:-/st. Vissa mindre repor finns på sitsarna, men inga större skador. På de kromade benen finns vissa mindre rostfläckar, men de borde gå att polera bort ganska enkelt. Observera att priset avser båda stolarna tillsammans!
500 kr
Blocket.se