Quantcast
Till salu inom: ”

polis auktion norrköping säljes

Sjusiffrigt
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare tänkte kolla intresset på en bil pga av lägenhet. Volvo 740 Gl 88 Lite info: bes o skatt vinge, helröda bakljus "polisen har inte påpekat nått än så länge osäker om de är lagligt men bara putsa bort de röda på blinkers" vita blink 2.5 tums avgas bytt katalysator o större delen är tätat tonade rutor 850 stolar fram osv osv! Småfix finns ingen ny bil. Mvh Jimmy jarl 0762982190 Kan tänkas byte mot cross ev. Billigare vid snabb affär
Jag har läst ut dom... Nu är det din tur! Böckerna är i nyskick och endast lästa en gång. Detta är de två första böckerna i en serie om polisen Fredrika Bergman. Första boken heter Askungar och den andra heter Tusenskönor. Den sista boken, Änglavakter, har inte kommit ut i pocketformat ännu. Finns dock att köpa som inbunden. 30 kr /st eller 50 kr för alla! Skickas gärna, men då tillkommer frakt som köparen betalar. Fler böcker finns, maila gärna!
Vw caravelle 2.8 V6 204 hk med åtta sittplatser. Acc, elfönsterhissar, fjärrlås, tre nycklar, sov däck. Går mkt bra med en mycket kraftfull motor, stor skillnad mot 2,5. Det finns lite småmärken exteriört samt lite rost men inget allvarligt. Ej drag. Har varit i polisens tjänst före mig men inte som utryckningsfordon, alltså inga hål i plåt eller på instrumentpanel. Välservad enligt utsago av polisen men saknar servicebok. Protokoll liknande Mtest finns. Ev prutning sker på plats Mvh Jenny
Hej! Jag kommer att börja arbeta som polis i Norrköping från och med juni och i minst 6 månader framåt. Är främst intresserad av en möblerad 1:a, så centralt som möjligt med tillträde från och med 1:a juni. Helst ett kontrakt som sträcker sig längre än över sommaren, men annat är också av intresse. Jag är en 30-årig sportintresserad norrlänning med god ekonomi. Jag har tidigare både hyrt ut och hyrt lägenheter i andra hand. Referenser finns om så önskas! Kontakt via mail till en början!
Trumset Pearl vision strata gold + Meinl cymbalkit. Säljes på grund av rosenrasande grannar så det är klös i grejerna. Då polisen ganska snart ringde på min dörr och bad mig sluta så har trumsetet inte används speciellt mycket. Det är i princip i nyskick. Trumsetet innehåller en baskagge, en virvel, två hängpukor och en golvpuka. Dessutom medföljer en crash och en ridecymbal och dessutom en hi-hat. Alla cymbaler av märket Meinl. Nypris 14.000 kronor. Nu endast 9000 kronor.