Quantcast
Till salu inom: ”

ponny puta sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sadel

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ponny 7 år klass A säljes. Han är inriden, inkörd, pigg och framåt. Fungerar bra med alla sorters hästar. I köpet ingår puta komplett, sadel komplett, träns och täcken. Han är valak, frisk, inga sjukdomar och ingen fång. Han har pass och är vaccinerad. Han är just nu i Ängelholm. Ponnyn med tillbehör: 6000kr Vagn + sele(plats för 2): 4000kr Priset kan diskuteras, fördel om man köper allt.
Sadel passar till de flesta små ponnier & den lilla ryttaren vojlock/schabrak Sadelgjord Stigläder & Säkerhetsstigbyglar medföljer Sadeln kan skickas med bussgods.
En st ponny sadel eller ponny puta som dom även kallas säljes. Beganad men fullt fungerande! endast sadel som säljes, ej stigläder eller gjord.
Ponny puta för de mindre barnen. Lätt och smidig. Fint skick. Med tillhörande: Stigbyglar, sadelgjord 60 cm, voljock, träns med bett (två storlekar) sadel och tränshållare, longerlina, div. ryktgrejer. Pris 1000Kr
Nu är det dags att sälja vår familjemedlem. Trevlig och arbetsvillig shetlandsponny. Han är en svart och vit skäck, ca 100 cm hög, valack, 6 år. Han har både pass och ett mätintyg som är giltigt tom 2012. Har aldrig haft eksem eller fång. Regelbundet verkad, skodd på vintern, avmaskad och vaccinerad. Registerad i svenska shetlandssällskapet :http://www.shetlandsponny.se/stambok/Visa3Led.asp?Nr1=108369 Han är löshoppad, film finns att få vid intresse, tömkörd, inkörd (mkt körd!) och riden men inte utbildad under ryttare. Har honom även med som handhäst när jag är ute med min stora häst och rider. De här hästen är snäll i all hantering så som att klippa, lasta/åka, verka, trafiksäker mm. Inte nå problem att vara på nya ställen en cool kille helt enkelt. Jag är inte intresserad av att sälja honom som sällskap utan vill att han ska få vara ute på och utbildas. Därav priset. Han har en enorm hoppförmåga vilket vore kul om någon kunde spinna vidare på. I mina ögon kan han bli en bra tävligsponny. För mer info vill jag att en vuxen kontaktar mig. Viss utrustning följer med i priset: Ponny puta, vanlig sadel 15'', vojlock, grimma, träns, fleece täcke, regntäcke, höst täcke och vintertäcke. Om man är intresserad kan man även köpa till sele inkl tömmar, longergjord, huvudlag och vagn för 6 000 kr.