Till salu inom

"ponny puta sadel säljes"

Norrköping
Igår

Superfin Yamaha TZR50 Värst...

22 000 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

PGO Big Max 2017

16 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Boardtracker moped

4 600 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Trek Speed Concept 7.5 stor...

19 500 kr
Blocket.se
Nykvarn
Igår

Harley Davidson V-Rod

248 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Crescent Saga 20 tum 3vxl n...

3 500 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Scott Scale JR 24 tum, 21-v...

3 200 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Aprilia Racing SR 50 R Repl...

24 900 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Velosolex 3800

1 500 kr
Blocket.se
Älmhult
Igår

Stålracer Chinetti

2 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Lund

Inriden Ponny + Vagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ponny 7 år klass A säljes. Han är inriden, inkörd, pigg och framåt. Fungerar bra med alla sorters hästar. I köpet ingår puta komplett, sadel komplett, träns och täcken. Han är valak, frisk, inga sjukdomar och ingen fång. Han har pass och är vaccinerad. Han är just nu i Ängelholm. Ponnyn med tillbehör: 6000kr Vagn + sele(plats för 2): 4000kr Priset kan diskuteras, fördel om man köper allt.
6 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Krokom

JULKLAPP / Ponny puta

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sadel passar till de flesta små ponnier & den lilla ryttaren vojlock/schabrak Sadelgjord Stigläder & Säkerhetsstigbyglar medföljer Sadeln kan skickas med bussgods.
850 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Haninge

Ponny sadel/puta

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
En st ponny sadel eller ponny puta som dom även kallas säljes. Beganad men fullt fungerande! endast sadel som säljes, ej stigläder eller gjord.
400 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Simrishamn

Sadelputa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Ponny puta för de mindre barnen. Lätt och smidig. Fint skick. Med tillhörande: Stigbyglar, sadelgjord 60 cm, voljock, träns med bett (två storlekar) sadel och tränshållare, longerlina, div. ryktgrejer. Pris 1000Kr
1 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Bollnäs

Shettis, inte som alla andra

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags att sälja vår familjemedlem. Trevlig och arbetsvillig shetlandsponny. Han är en svart och vit skäck, ca 100 cm hög, valack, 6 år. Han har både pass och ett mätintyg som är giltigt tom 2012. Har aldrig haft eksem eller fång. Regelbundet verkad, skodd på vintern, avmaskad och vaccinerad. Registerad i svenska shetlandssällskapet :http://www.shetlandsponny.se/stambok/Visa3Led.asp?Nr1=108369 Han är löshoppad, film finns att få vid intresse, tömkörd, inkörd (mkt körd!) och riden men inte utbildad under ryttare. Har honom även med som handhäst när jag är ute med min stora häst och rider. De här hästen är snäll i all hantering så som att klippa, lasta/åka, verka, trafiksäker mm. Inte nå problem att vara på nya ställen en cool kille helt enkelt. Jag är inte intresserad av att sälja honom som sällskap utan vill att han ska få vara ute på och utbildas. Därav priset. Han har en enorm hoppförmåga vilket vore kul om någon kunde spinna vidare på. I mina ögon kan han bli en bra tävligsponny. För mer info vill jag att en vuxen kontaktar mig. Viss utrustning följer med i priset: Ponny puta, vanlig sadel 15'', vojlock, grimma, träns, fleece täcke, regntäcke, höst täcke och vintertäcke. Om man är intresserad kan man även köpa till sele inkl tömmar, longergjord, huvudlag och vagn för 6 000 kr.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj