Till salu inom

"praktsk midjeväska hundträning säljes"

Butik
Igår

Textilplattor Home of Quali...

169 kr
Blocket.se
2 dagar

Hundkurser

Blocket.se
4 dagar

Belsyningsmaster 5-13 meter

9 000 kr
Blocket.se
Butik Umeå
6 dagar

Midjeväska för fågeljakt

399 kr
Blocket.se
Umeå
8 dagar

Simms G3 Guide flugfiskeväst

1 200 kr
Blocket.se
Karlskrona
8 dagar

Kläder och tillbehör säljes

200 kr
Blocket.se
Bromma
10 dagar

Märkesväska Balanciaga

6 000 kr
Blocket.se
Butik
11 dagar

Textilplattor HEUGA 50% rab...

150 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Jönköping

Hundtränings hjälp erbjudes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hundträning Tycker ni att hunden inte lyssna på er? Jag erbjuder träning för er som har problem med era hundar. Jag riktar mig främst till er som har hundar av raserna Amstaff, American Staffordshire och Pitbullterrier. Själv har jag störst erfarenhet av dessa hundraser och främst pitbull. Jag tränar och tävlar själv agility, något som jag gjort i många år. Jag är under pedagogisk utbildning, och har erfarenhet att arbeta med människor och hundar. Bor i Jönköping.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Hundträning, problemlösning, hundpromenader

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Happy Hund Stockholm erbjuder professionell hundträning och problemlösning. Vi använder bara naturliga och moderna metoder och vår policy är att aldrig straffa en hund för att den gör ett naturliga beteende, eller misslyckas att göra något som inte är ett naturligt beteende. Vi är de första i Sverige med att erbjuda "Doggy Boot Camp". Detta är en veckas långt program som erbjuder din hund att bo, arbeta och leka hemma hos vår hundtränare på den sörmländska landsbygden. Under denna tid får hunden intensiv träning och chans att reda ut eventuella problembeteenden. All mat, promenader, logi och kärlek ingår! Happy Hund bildades av den brittiska hundtränaren Tobias Cattrall som studerade och praktiserade hundpsykologi, beteende och djurskötsel på Englands Bicton College och i den brittiska armén. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om våra metoder och annan träning. Vi erbjuder också hundpromenadtjänster, både för att träna din hund att gå fint i koppel och för motions skull. www.happy-hund.com Tobias Cattrall: 073-0503-233
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Kriega midjeväska R8, Kriega sadelväska US5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kriega midjeväska R8 Specialiserad för enduro midjeväska med avtagbart verktygsfack och 100% vattentät sidodel. * 6 liters huvudfack med dragkedja. * 2 liters Drypack sidodel * Ultratålig konstruktion * Inklusive verkygsfodral * 10 års garanti Artnr: KRI-KRW8 Pris:995:- Kriega sadelväska US5 100% vattentät * 5liter kapacitet * Fästband medföljer * Vattentät sidoficka * Vit och tvättbart foder * Perfekt fäste för ryggsäckar * Perfekt som en liten tankbag * 10 års garanti * 300 (H) x 160 (B) x 100 (D) mm Artnr: KRI-KUSB5 Pris: 395:- Kan skickas av en kostnad 89:- För mer information klicka på länken nedan! För aktuell lagerstatus maila, ring eller besök vår hemsida www.biketrollhattan.se
995 kr
Blocket.se

Hundträning i hela Storstockholm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Varför inte ge bort en hundträning i Julklapp, antingen till någon du känner eller er själva. En träning av oss kan antingen omfatta vanlig vardagslydnad, hur hunden fungerar och tänker, lära valpen rätt från början, lösa och förstå problem som uppstått. Kanske drar hunden i kopplet? Skäller på andra hundar/människor, osäker hund, hund som visar aggressiva tendenser. Få svar på varför er hund visar ett visst beteende? Är det oro, ilska, rädsla, glädje. Helt enkelt lär er att läsa och förstå er hund. Över 18 års erfarenhet. Tränar utöver "vanliga" moment och vill förstå både er och hunden. Alla hundar kan inte tränas lika, lika många hundar som det finns. Lika ånga personligheter finns det. Välkomna!
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Kungsholmen

Praktsk midjeväska för hundträning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Utmärkt för att användas vid hundträning eller promenader. Med vattenflaska och många fickor för all typ av utrustning. Denna bekväma och praktiska väska är perfekt för godis, personliga attiraljer och andra tillbehör som behövs vid hundträningen eller vandringen. Med två reflexband för ökad säkerhet.
150 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj