Quantcast
Till salu inom: ”

praktsk midjeväska hundträning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundträning Tycker ni att hunden inte lyssna på er? Jag erbjuder träning för er som har problem med era hundar. Jag riktar mig främst till er som har hundar av raserna Amstaff, American Staffordshire och Pitbullterrier. Själv har jag störst erfarenhet av dessa hundraser och främst pitbull. Jag tränar och tävlar själv agility, något som jag gjort i många år. Jag är under pedagogisk utbildning, och har erfarenhet att arbeta med människor och hundar. Bor i Jönköping.
Happy Hund Stockholm erbjuder professionell hundträning och problemlösning. Vi använder bara naturliga och moderna metoder och vår policy är att aldrig straffa en hund för att den gör ett naturliga beteende, eller misslyckas att göra något som inte är ett naturligt beteende. Vi är de första i Sverige med att erbjuda "Doggy Boot Camp". Detta är en veckas långt program som erbjuder din hund att bo, arbeta och leka hemma hos vår hundtränare på den sörmländska landsbygden. Under denna tid får hunden intensiv träning och chans att reda ut eventuella problembeteenden. All mat, promenader, logi och kärlek ingår! Happy Hund bildades av den brittiska hundtränaren Tobias Cattrall som studerade och praktiserade hundpsykologi, beteende och djurskötsel på Englands Bicton College och i den brittiska armén. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om våra metoder och annan träning. Vi erbjuder också hundpromenadtjänster, både för att träna din hund att gå fint i koppel och för motions skull. www.happy-hund.com Tobias Cattrall: 073-0503-233
Kriega midjeväska R8 Specialiserad för enduro midjeväska med avtagbart verktygsfack och 100% vattentät sidodel. * 6 liters huvudfack med dragkedja. * 2 liters Drypack sidodel * Ultratålig konstruktion * Inklusive verkygsfodral * 10 års garanti Artnr: KRI-KRW8 Pris:995:- Kriega sadelväska US5 100% vattentät * 5liter kapacitet * Fästband medföljer * Vattentät sidoficka * Vit och tvättbart foder * Perfekt fäste för ryggsäckar * Perfekt som en liten tankbag * 10 års garanti * 300 (H) x 160 (B) x 100 (D) mm Artnr: KRI-KUSB5 Pris: 395:- Kan skickas av en kostnad 89:- För mer information klicka på länken nedan! För aktuell lagerstatus maila, ring eller besök vår hemsida www.biketrollhattan.se
Varför inte ge bort en hundträning i Julklapp, antingen till någon du känner eller er själva. En träning av oss kan antingen omfatta vanlig vardagslydnad, hur hunden fungerar och tänker, lära valpen rätt från början, lösa och förstå problem som uppstått. Kanske drar hunden i kopplet? Skäller på andra hundar/människor, osäker hund, hund som visar aggressiva tendenser. Få svar på varför er hund visar ett visst beteende? Är det oro, ilska, rädsla, glädje. Helt enkelt lär er att läsa och förstå er hund. Över 18 års erfarenhet. Tränar utöver "vanliga" moment och vill förstå både er och hunden. Alla hundar kan inte tränas lika, lika många hundar som det finns. Lika ånga personligheter finns det. Välkomna!
Utmärkt för att användas vid hundträning eller promenader. Med vattenflaska och många fickor för all typ av utrustning. Denna bekväma och praktiska väska är perfekt för godis, personliga attiraljer och andra tillbehör som behövs vid hundträningen eller vandringen. Med två reflexband för ökad säkerhet.

... eller prova att söka på apporteringsvilt hundträning