Quantcast
Till salu inom: ”

schäfrar till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej ! har en schäfer tik, ca 1 år gammal, som jag letar efter någon som vill ha henne(foder, ev senare köp) då min tid inte räcker till , och pga av skilsmässa . hon är underbart snäll i allting, en hund som gärna är med dej på allt du gör ;) hon letar efter någon som är hemma mestadels då hon inte gillar att bli lämnad ensam hemma för länge! för mer om min underbara hund hör av er. mvh elisabeth.
Jag heter Sandy .Jag är en hane . Jag behöver nytt hem eftersom jag trivs inte riktigt med min bror som är en schäfer och det är bara ett år mellan oss.Jag är ungefär 2 år -Jag har höga ben .jag är mycket muskulös eftersom jag älskar att simma och klättra gärna i träd när bollen ligger där.Jag har svårt med hanhundar men husse brukar lösa det bra ändå eftersom jag tycker mycket om andra saker Hör gärna av er priset vet jag inte huvudsaken är att jag kommer till ett kärleksfullt hem nära Malmö så min husse kan hälsa på ibland .
hejsan nu är det så att jag har fått ett tillfälligt boende hos en familj då jag ej hade det bra förut. Jag är en stor blandras kille ( typ schäfer) som är helmysig, älskar alla även barn, åka bil osv. Men nu skulle jag vilja ha ett eget hem då familjen jag bor hos har en hund redan och vi är inte sååå goda vänner. Jag är ingen problemhund alls men behöver en flockledare - kan det vara du? Skriv en rad till min tillfälliga familj så hör de av sig om det blir er som jag kanske kommer att flytta till.
Nova som hon heter är 75% Schäfer och 25% Rottis. Hon är ca 6 månader. Och självklart rumsren. Chip märkt och vaccinerad. Hon är helt underbar med barn, och går mycket bra ihop med katter och älskar andra hundar. Väldigt lättlärd och älskar att arbeta. Hon måste så klart aktiveras både fysiskt och psykiskt. Hon är lugn inne och lyssnar väldigt bra även ute. Hon älskar att ligga och mysa och är en otroligt snäll fröken. Vill att hon kommer till ett bra hem med mycket aktivitet, hon följer helst med överallt men går även att lämna själv. Säljes endast pga ändrade familjeförhållande! Ring för mer info! Hemmet är viktigare än priset.
Vi har en 5-mån hund,blandras schäfer,rottwailer och golden. Pga vi har fått ändrade jobbtider så har vi inte tiden som behövs när man har hund. Junior har fått alla vacc, chipad och registrerad. Han är underbar,kärleksfull, lyssnar, barnkär, går bra med andra hundar och även katter. Vi önskar att han kom till ett kärleksfull hem och får den uppmärksamhet han behöver. Det är med vemod vi säljer han,men för Juniors bästa så är detta det bästa...