Quantcast
Till salu inom: ”

prydnads fåglar säljes

Tidigare annonser till salu

hejsan vi ska nu sälja våra fåglar pga flytt , hane gloster 250 kr canariehona 200 kr plus 2 glosterbebisar 1 månad gammla 200 kr /ST vid köp av alla ingår stor vit bur och priset för alla fåglarna plus bur blir 1000 kr nymfparakit på 3 månader urgullig 150 kr stor prydnads bur 800 kr köpt 3 månader sen nyskick nypris 2300 kr
Säljer nu mina tre silvriga prydnads fåglar, självklart är de inte i äkta silver. Men de är jätte fina som ni ser på bilden! den minsta är ca 22 cm den som är lite större ca 26 cm den största är ca 28 cm. Paketpris: 300 kr Ifall ni vill ha enstaka, då kan vi diskutera priset. Har ni några frågor? eller önskas det fler bilder? Tveka INTE att maila!
Bor du i stan och har inte möjlighet att ha katt? Eller är du kanske allergisk och kan av den anledningen inte ha katt? Nu finns det en lösning! Köp en vackert designad bondkatt i plåt med pärlor till ögon som lyser när ljuset träffar dem. Perfekt att skrämma bort fåglar på balkongen eller som prydnad i trädgården. Vi har ett 30-tal katter kvar, de sista i sitt slag! 199 kr st + frakt.
Vi behöver tillföra nytt blod i hönshuset och byter därför ut vår vackra tupp. Han är jätte mån om sina hönor och dessutom en riktig prydnad på tomten. (OBS passar ej som mat)
Speciell. Fin prydnad högt på bokhylla.