Quantcast
Till salu inom: ”

råttungar säljes

Råttburgare
F
Tam Råttungar

Västerbottens län

Tidigare annonser till salu

Säljer råttungar som är redo att flytta v.16. 2 pojkar och 3 flickor finns, alla med röda ögon. 1 flicka och 1 pojke är dumboörad. Mamman är på den första bilden och pappan på den andra. Båda är väldigt tama och har ett bra temperament. Alla ungarna har en fin nougatfärg och fina täckningar. Kommer vara välhanterade och älska människor. Säljer INTE en och en, undantag om dom har en kompis att bo med. Vill gärna ha kontakt med köpare för att få veta hur ungarna utvecklas. Pris: Pojke 100 kronor Flicka 120 kronor Finns på mobil och på mejl!
Har en liten kull på bara 3 dumbo råttungar .dem är födda i 26 juli och är snart 8 veckor. det är två hannar och en hona. honan är brun med vitt på magen. en hanne har svart huvud och svarvit kropp ,den andre är brun vit med brunvit kropp(ser nästan svart ut men tittar man nära så är han brun) pappan är en brunvit dumbo med röda ögon ,mamman är svarvit dumbo. råttorna finns i rydaholm som ligger mitt emellan växjö och värnamo
Vi har ett gäng råttungar som söker nya hem, honor och hanar! Säljes endast 2 eller fler, om det inte redan finns råttor i hemmet, då de inte vill bo själva. Föräldrarna är jättetrevliga och finns att träffa. Ungarna kan tas med till boden, eller finns att träffa och hämta på plats hos oss utanför Harads. Det finns gulvita, gråvita, svartvita, helgrå. Alla är sociala och nyfikna.
Nu söker mina råttungar egna hem! Födda: 16/7-2012 Mamman: Silje, silver blue hooded, toppörad, slätpälsad, född november 2011, 305 g Pappan: Leon, fawn capped, toppörad, slätpälsad, född februari 2011, 664 g Ungarna är sociala, nyfikna, framåt, människokära och relativt rumsrena. Dom är uppvuxna med bra mat och mycket människokontakt. Dom som söker hem är: Nidoran, hona - black hooded mm Blastiose, hane - black hooded Slowbro, hane - agouti hooded mm Dom kommer reggas i SRS, väntar hem papper då mina tog slut. Maila för mer info.
Nu har vi en kull med ungar som söker nya hem. Hanar och honor i flera färger. De säljes endast 2 och 2 eller fler, om inte råttor finns i hemmet sedan tidigare, då de vill leva i grupp. Vi har flera års erfarenhet av råttuppfödning och avlar endast på friska och trevliga individer. Maila eller ring för mer info. Vi är noga med att de får bra hem. 125kr st eller 2 för 200kr