Quantcast
Till salu inom: ”

rörförstärkare säljes

Tidigare annonser till salu

Tjena, Letar efter en liten rörförstärkare för hemmabruk, dock max 15 W (är väl lite beroene på huruvida den har gain control eller så). Den ska lämpa sig för blues, är ointresserad av huruvida den klarar metaldist. Och ha en fin clean då också :> Allt inom de ramarna är av intresse, så om nån är intresserad av att sälja en stärkare som passar så ge mig ett svar med ett förslag på pris? Tackar!
Säljer några effektpedaler för att jag helt enkelt inte behöver dom längre. Det jag har att erbjuda är: Boss DD-3 Klassiskt digitalt delay från Boss. Utan originalförpackning. 750:- T-Rex Alberta Overdrivepedal baserad på klassiska Tubescreamerkretsen. Passar väldigt bra för att pusha gamla rörförstärkare med. Själv använder jag den till att tighta till basen när jag spelar med mycket dist då det lätt kan bli grötigt. 1200:- T-Rex Mudhoney Dist/fuzzpedal med stort ljudomfång. Från Hendrix och Sabbath till Kyuss och Fu Manchu. 1100:- Länkar till bilder på pedalerna: http://www.joelandersson.se/samuel/alberta.JPG http://www.joelandersson.se/samuel/mudhoney.jpg http://www.joelandersson.se/samuel/bossdd3.JPG Alla pedalar är i använt men bra skick. Kan skickas men även hämtas i Örebro.
Hej! Nu är det dags att sälja den bästa, och mest välljudande förstärkaren jag någonsin ägt! Den täcker alla slags musikaliska behov, allt från ett snällt trivsamt basigt jazz-sound till alldeles vansinnigt distad metal, eller vanlig hederlig rock! Fina recensioner på den finns på alla möjliga hemsidor. Den har inte krånglat på något vis, de sex månaderna jag har haft den(bytte rören från de som kom med från början, så att de håller bättre!) Intresserade? Då får ni jättegärna maila eller ringa! MAIL: mezhyp@hotmail.com TEL: 0738116264
Toppskick och fungerar perfekt. Inklusive originalbox och manual. Hotplate gör det möjligt att maxa rörförstärkaren så att rören får arbeta samtidigt som utvolymen styrs med Hotplate till precis den ljudnivå man själv vill. Den har även inbyggd brusreducering och line out. Den får toppbetyg i tester och är klart bättre än Marshall Power break mm. Läs test här: http://www.legendarytones.com/thdhotplate.html Säljes för 2700 kr. Prutat och klart. Inga byten. Nypriset hos Thomann är nästan 4000 kr. Det går fint att hämta den hos mig, annars skickar jag den gärna. Köparen står då för fraktkostnaden.
Toppskick och fungerar perfekt. Inklusive manual. Hotplate gör det möjligt att maxa rörförstärkaren så att rören får arbeta samtidigt som utvolymen styrs med Hotplate till precis den ljudnivå man själv vill. Den har även inbyggd brusreducering och line out. Den får toppbetyg i tester och är klart bättre än Marshall Power break mm. Läs test här: http://www.legendarytones.com/thdhotplate.html Säljes för 2600 kr. Prutning accepteras inte. Ej intresserad av byten. Nypriset hos Thomann är nästan 4000 kr. Det går fint att hämta den hos mig, annars skickar jag den gärna. Köparen står då för fraktkostnaden.

... eller prova att söka på edison 60 rörförstärkare