Till salu inom

"rörförstärkare säljes"

Järfälla
Igår

Teisco p20

3 000 kr
Blocket.se
Södertälje
2 dagar

Blackstar ARTISAN 10 AE Rör...

2 800 kr
Blocket.se
2 dagar

Silvertone

12 345 678 kr
Blocket.se
Kungälv
2 dagar

Mastersound Compact 300B (SET)

29 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Line Magnetic LM-216IA (Gol...

10 000 kr
Blocket.se
Värmdö
3 dagar

Dyna sca 35 och tillhörande...

1 300 kr
Blocket.se
Sala
3 dagar

Tre fina RÖR-förstärkare Pe...

2 000 kr
Blocket.se
Tidaholm
5 dagar

Peavey topp + låda (4x12")

4 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
6 dagar

100W rörförstärkare h&k tri...

10 500 kr
Blocket.se
Täby
7 dagar

Squier by Fender Stratocast...

3 600 kr
Blocket.se
Katrineholm
9 dagar

Dominator 25 Bass

5 000 kr
Blocket.se
Växjö
10 dagar

Mesa Boogie Mark III (Red S...

7 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
10 dagar

Vintage 1960? Quelle simone...

2 000 kr
Blocket.se
Umeå
11 dagar

Rörförstärkare Peavey Class...

2 900 kr
Blocket.se
Helsingborg
11 dagar

Quilter Overdrive 200

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Liten rörförstärkare 1-15 W

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Tjena, Letar efter en liten rörförstärkare för hemmabruk, dock max 15 W (är väl lite beroene på huruvida den har gain control eller så). Den ska lämpa sig för blues, är ointresserad av huruvida den klarar metaldist. Och ha en fin clean då också :> Allt inom de ramarna är av intresse, så om nån är intresserad av att sälja en stärkare som passar så ge mig ett svar med ett förslag på pris? Tackar!
0 kr
Diskant.se

T-Rex & Boss

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer några effektpedaler för att jag helt enkelt inte behöver dom längre. Det jag har att erbjuda är: Boss DD-3 Klassiskt digitalt delay från Boss. Utan originalförpackning. 750:- T-Rex Alberta Overdrivepedal baserad på klassiska Tubescreamerkretsen. Passar väldigt bra för att pusha gamla rörförstärkare med. Själv använder jag den till att tighta till basen när jag spelar med mycket dist då det lätt kan bli grötigt. 1200:- T-Rex Mudhoney Dist/fuzzpedal med stort ljudomfång. Från Hendrix och Sabbath till Kyuss och Fu Manchu. 1100:- Länkar till bilder på pedalerna: http://www.joelandersson.se/samuel/alberta.JPG http://www.joelandersson.se/samuel/mudhoney.jpg http://www.joelandersson.se/samuel/bossdd3.JPG Alla pedalar är i använt men bra skick. Kan skickas men även hämtas i Örebro.
100 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Umeå

Rörförstärkare Peavy ValveKing 112

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Nu är det dags att sälja den bästa, och mest välljudande förstärkaren jag någonsin ägt! Den täcker alla slags musikaliska behov, allt från ett snällt trivsamt basigt jazz-sound till alldeles vansinnigt distad metal, eller vanlig hederlig rock! Fina recensioner på den finns på alla möjliga hemsidor. Den har inte krånglat på något vis, de sex månaderna jag har haft den(bytte rören från de som kom med från början, så att de håller bättre!) Intresserade? Då får ni jättegärna maila eller ringa! MAIL: mezhyp@hotmail.com TEL: 0738116264
3 500 kr
Blocket.se
Tillbehör och förstärkare  ·  Södermanlands län

Hotplate THD 8 ohm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Toppskick och fungerar perfekt. Inklusive originalbox och manual. Hotplate gör det möjligt att maxa rörförstärkaren så att rören får arbeta samtidigt som utvolymen styrs med Hotplate till precis den ljudnivå man själv vill. Den har även inbyggd brusreducering och line out. Den får toppbetyg i tester och är klart bättre än Marshall Power break mm. Läs test här: http://www.legendarytones.com/thdhotplate.html Säljes för 2700 kr. Prutat och klart. Inga byten. Nypriset hos Thomann är nästan 4000 kr. Det går fint att hämta den hos mig, annars skickar jag den gärna. Köparen står då för fraktkostnaden.
2 700 kr
Diskant.se
Tillbehör och förstärkare  ·  Södermanlands län

Hotplate THD 8 ohm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Toppskick och fungerar perfekt. Inklusive manual. Hotplate gör det möjligt att maxa rörförstärkaren så att rören får arbeta samtidigt som utvolymen styrs med Hotplate till precis den ljudnivå man själv vill. Den har även inbyggd brusreducering och line out. Den får toppbetyg i tester och är klart bättre än Marshall Power break mm. Läs test här: http://www.legendarytones.com/thdhotplate.html Säljes för 2600 kr. Prutning accepteras inte. Ej intresserad av byten. Nypriset hos Thomann är nästan 4000 kr. Det går fint att hämta den hos mig, annars skickar jag den gärna. Köparen står då för fraktkostnaden.
2 600 kr
Diskant.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj