Quantcast
Till salu inom: ”

suhr säljes

Jag kan se
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Ernie Ball Music Man Albert Lee! MM90-mickarna är Music Mans variant på P90. Ash-kropp, "birdseye"-lönnhals, matchande headstock. Otroligt lättviktig, lättspelad, ergonomisk och låter fantastiskt. Ett riktigt hantverk! En slags superhybrid mellan en strata och en tele. I nyskick. Inköpt på DuBaldo Music i USA våren 2008, och knappt spelad på. Nypris i Sverige ligger på drygt 26000:-. Maila för frågor eller fler bilder, eller om du vill komma och provspela den! Gitarren finns i Stockholm. (Taggar: Fender, Suhr, Telecaster, Stratocaster, Custom Shop)
Säljer en riktigt grym rörstärkare CAA OD100 std+(john suhr) Dessa är uppe bland högsta klassen av förstärkare I nyskick, endast spelad på i hemstudio nypris på musikbörsen är 32,995 kr dessa kommer inte upp ofta på annons säljes pga av flytt till liten lägenhet, den finns utanför uppsala ca 1 vecka till sen är den i gbg byten mot gitarrer är intressant :) (prs, suhr, gibsons eller andra kul gitarrer)
Är du ute efter riktig botten och skimrande diskant så är det här lådan för dig!Custom Audio Amplifier 4x12 Celestion V30 element i nyskick. Nypris för högtalaren på 4 Sound är 13000:-. Jag säljer den för 8000:- PoK! INGA BYTEN! Jag köpte den ny på 4 Sound för cirka 2 år sedan och har giggat 1 gång med den och endast använt den i min studio.. Toppen på bilden är SÅLD!
Handlindat strata set från JimWagner WCR,monterat på mintgrönt plektrumskydd för 22band komplett med CTS potar och 5-läges switch. Mickarna är bland det bästa man kan köpa idag för ett modernt SRV likt ljud ,glöm Suhr,de här är ett bra snäpp bättre :)Klarare,bättre dynamik och mer punch,Mäter 6,3 7,6 6,9 fr hals till stall Har även ett tortoise plek helt nytt för 21band 8 håls som följer med ifall det passar dig bättre Pris 2500:- för alltihop
Säjler en i praktiken ny Suhr Pro Series S-3. Den blev köpt i december 2009, men är nästan oanvänd (jag spelar nästan bara Telecasters). En nästan identisk gitar står pr i dag annonserad för 27.000 på Musikbörsen. Skilnaden är bara at min har mahogany neck och top och kostade därför en aning mer (mens den andra väl har lön. Båda har baswood body.) Halsen är vansinnigt god och lättspelad, och inbjuder til shredding.

... eller prova att söka på suhr gitarr