Quantcast
Till salu inom: ”

radhus bjärred uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Önskar byta bostad: vi köper ditt hus och du köper vår fantastiska lägenhet på Dockan! Sökes: Hus i Lomma/Bjärred/Borgeby/Habo Ljung. Bostadsyta: ca 110 180 m2. Prisklass: ca 3.000.000-4.200.000 Finnes: Fantastisk lägenhet om 3 rok, två balkonger. Våning 5. Skeppsgolv i hela lägenheten. Genomgående mycket hög standard. Ett stort badrum och en gästtoalett. Bästa skick! Se länk för mer information. http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-dockan-malmo-kommun-isbergs-gata-24,-van-5-2164736 Kontakta mäklare Daniel Saveman för mer information.
Boendet ligger innan Bjärred (Fjelie är en småort i Lomma kommun längs riksväg 16 mitt emellan Lund och Bjärred) Bra bussförbindelse till både Malmö och Lund. 19 min till Malmö. 16 min till Lund. Gångavstånd till busshållplatsen. Boendet är väldigt charmigt med takbjälkar, takfönster och golvvärme. Över och undervåning. Och hela boendet är ganska nyligen renoverat. Hyran kostar 7500:- men då ingår värme, el, sophämtning och bredband. Trädgård finns. Jag önskar att lämna boendet snarast möjliga då jag har ny bostad. Senast 11/12 det vill säga att du/ni betalar hyran Fr o m 11/12.
Charmigt hus som ligger vid Flädie mellan lund och bjärred. Hyra: 9 500/mån ink: Uppvärming, vatten, el och sophämtning. 5 sovrum, stort vardagsrum, kök och badrum i gammal stil. Garage för två bilar. Huset har ett lugnt och skönt läge, en trevlig och lummig trädgård. 400m till busshållplats. Uthyres cirka 2 år. Ordnad ekonomi ett krav. Tillträde enligt överenskommelse. Vill ni veta mer hör av er via mail. Berätta om er själv, lämna telefonnummer så hör vi av oss.
Hej! Jag heter Sofia och är på väg att flytta tillbaka till Skåne med min familj efter ett antal år i Linköping. Jag är 35 år, gift och har två barn. Jag börjar ett nytt arbete i Lund i maj/juni medan min man kommer att veckopendla. Ingen av oss röker och vi har inga husdjur. Vi är en lugn och stabil liten familj som söker lägenhet eller mindre hus/radhus i Lund eller Bjärred. Inflyttningsdatum är flexibelt från maj och framåt och vi lämnar gärna referenser om så önskas. Hälsningar Sofia & Rickard
Rymlig central välplanerad 4:a uthyres i Lomma. Lägenheten har formen av ett radhus i två etage, men ligger en våning upp med gemensam innegård. Balkong vån 2 och uteplats våning 1. Se bilder, byggd 2008 och mycket modern. Möjlighet till första handskontrakt vid tillträde under september, senast 30/9. Ev korttidsuthyrning 3 månader, 1/9 till 30/11. All uthyrning förutsätter fastighetsägarens godkännande Hyra 12900 kr. Maila vid intresse så ringer jag upp. Ligger nära Lund, bjärred, malmö