Quantcast
Till salu inom: ”

radhus till salu huddinge myrstuguberget masmo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mysig tvåa med öppen planlösning som ligger i ett väldigt lugnt villaområde. Lägenheten ligger i närheten av Kvarnbergsplan o väldigt nära sjön Trehörningen. Stor balkong på nedre botten. Lägenheten ligger i ett litet hyreshusområde med 5 tvåvåningshus om totalt 30 lägenheter. Övrig bebeyggelse i området är villor och radhus. Ett väldigt barnvänligt område, men även centralt o nära till kommunikationer. Busshållplats finns 5 min från huset o det tar ca 15 min att gå till Huddinge centrum.
Bra beläget radhus i Östra Skogås uthyres på kort tid ( minst 6 mån) eller längre period. Huset är riktigt fräscht och i mycket gott skick och möblerad. Krav på hyresgäster; Skötsamma och aktsamma med stabil ekonomi. Lämpligt för liten barnfamilj. Ej husdjur, Ej rökare, Deposition 30 000 SEK. Allt ingår så som Värme, Hushållsel, Vatten / avlopp, Sophämtning, Bredband , Tvättstuga ingår i hyran. Tillträde omgående Bostads id: 2578 För att boka visning på detta fina radhus samt andra passande bostäder registrera dig redan idag på www.residensportalen.se
Ett rum i ett radhus i Östra Skogås hyrs ut tillsvidare. Rummet är möblerat och ligger på övre våningen. Två badrum finns i huset, ett på varje våning. Tillgång till kök som inkluderar allt och till verandan samt gården. Tvättmaskinen finns i badrummet på övre våningen och diskmaskinen är i köket. Det tar fem minuter att gå till Skogås centrum samt till pendeltågsstationen. Två minuter tar det till busstationen, där man bland annat kan åka till Farsta eller Huddinge. Vi söker gärna en yngre person som inte röker och som inte äger husdjur, och gärna någon som stannar en längre period. Två unga killar bor i huset, en jobbar och en studerar. Skriv för mer information. Tack så mycket!
Rum i radhus uthyres kortare eller längre tid. Radhuset ligger i Skogås c:a 20 min med pendel från Stockholms Central. Bussar i radhus-området är 742 (går till Farsta Strand/ Huddinge / Södertörn) och 828 (går till Farsta). Hållplats Rondovägen. 7 minuter promenad eller buss till Skogås Centrum där pendel går. I Farsta / Farsta strand finns tunnelbana (Grön linje). Vi som bor i huset är jag (kille 49 år) och mina 2 barn (kille 9 år och tjej 13 år) samt vår katt Vispen. Radhuset har 3 våningar. Jag och killen sover högst upp där det även finns toa / badrum med badkar och tvättmaskin. På mellanplan finns TV-rum, kök, dusch / toa och kök samt ingång. Du bor längst ner där även min dotter har sitt rum. Rummet uthyres för 3000 kr per månad.
Vi har ett radhus i Balingsnäs, Huddinge, som vi skall hyra ut 1/1-26/4 2014. Det finns 3 sovrum varav 2 är inredda som barnrum. I en gillestuga i källaren finns möjlighet för fler sovplatser. Huset är möblerat och det finns tillgång till parkering. Balingsnäs är beläget 2 km från Huddinge Centrum och har bla bra kommunikationer till Stockholm City (25 min), Haninge C (15 min) och Huddinge sjukhus (10 min). Fler bilder kan mailas!