Quantcast
Till salu inom: ”

radhus till salu huddinge myrstuguberget masmo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mysig tvåa med öppen planlösning som ligger i ett väldigt lugnt villaområde. Lägenheten ligger i närheten av Kvarnbergsplan o väldigt nära sjön Trehörningen. Stor balkong på nedre botten. Lägenheten ligger i ett litet hyreshusområde med 5 tvåvåningshus om totalt 30 lägenheter. Övrig bebeyggelse i området är villor och radhus. Ett väldigt barnvänligt område, men även centralt o nära till kommunikationer. Busshållplats finns 5 min från huset o det tar ca 15 min att gå till Huddinge centrum.
Rum i radhus uthyres kortare eller längre tid. Radhuset ligger i Skogås c:a 20 min med pendel från Stockholms Central. Bussar i radhus-området är 742 (går till Farsta Strand/ Huddinge / Södertörn) och 828 (går till Farsta). Hållplats Rondovägen. 7 minuter promenad eller buss till Skogås Centrum där pendel går. I Farsta / Farsta strand finns tunnelbana (Grön linje). Vi som bor i huset är jag (kille 49 år) och mina 2 barn (kille 9 år och tjej 13 år) samt vår katt Vispen. Radhuset har 3 våningar. Jag och killen sover högst upp där det även finns toa / badrum med badkar och tvättmaskin. På mellanplan finns TV-rum, kök, dusch / toa och kök samt ingång. Du bor längst ner där även min dotter har sitt rum. Rummet uthyres för 3000 kr per månad.
Vi har ett radhus i Balingsnäs, Huddinge, som vi skall hyra ut 1/1-26/4 2014. Det finns 3 sovrum varav 2 är inredda som barnrum. I en gillestuga i källaren finns möjlighet för fler sovplatser. Huset är möblerat och det finns tillgång till parkering. Balingsnäs är beläget 2 km från Huddinge Centrum och har bla bra kommunikationer till Stockholm City (25 min), Haninge C (15 min) och Huddinge sjukhus (10 min). Fler bilder kan mailas!