Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll uppfödare östergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Str.M

Norrköping
Str.M

Norrköping
Strl. B65 Vita

Norrköping
Nya arbetsskor

Norrköping
Arbetskängor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kattungarna är blandraser och har bland annat Ragdoll och Main Coon i sig. Pappan är en renrasig, lilamaskad ragdoll med stamtavla och mamman är 50 % Main Coon. Det är en pojke och en flicka. Flickan är mestadels grå, med undantag från en vit haka och en vit svanstipp. Båda kattungarna är randiga, men flickan är något mer långhårig än pojken. Söker fina och kärleksfulla hem där de kan leva långa och friska liv! Vi som uppfödare önskar fortsatt kontakt med er som köpare, för att se så allt går bra :) Kattungarna är leveransklara fr.o.m. 16 september - då är de strax över 12 veckor gamla. De kommer även att vara avmaskade och vaccinerade. Hör gärna av er för mer info samt om ni vill komma och titta!
Hej. Vi måste tyvärr sälja våra två kattpojkar av rasen Ragdoll.Dom är ett år gamla,en brunmitted och en blåmitted.De är registrerade och alla papper finns från uppfödare. Båda katterna är kastrerade. Mycket sällskapliga katter som gärna ligger intill familjen i soffan. Maila för en första kontakt och berätta lite om er själva.
"Jatzie" brun bicolor hona f 17/1-13, säljes till sällskap, ev avel till seriös uppfödare(priset gäller sällskap)..Hon är reg med stamtavla i Sverak, vaccinerad; ID märkt och veterinärbesiktigad...Både föräldradjuren är ultraljudade och DNA ua. En underbar tjej som söker ett seriöst hem. Hon är lev.klar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mina ragdoll föräldrars Mira " fick 4 små underbara barn , 3 hanar och 2 tik . De är alla av färgen purpur , liksom föräldrarna. Mamman är Svensk Champion och fadern är en Europamästare . Barnen har ärvt både utseende och temperament är underbart fram och vill gosa och leka . De är redan rumsrena , äter vanlig kattmat (naturligtvis fortfarande diande ) och spinner ofta när du klappa dem ! :) Stamtavla i SVERAK , avmaskade och vaccinerade två gånger , chippade , dolda fel försäkrade av Agria tre år och besiktigas av en veterinär i Leg veterinär . Jag är en certifierad uppfödare i SVERAK och följer därmed deras regler och rekommendationer . Lilla " kola " och " Pilo " söker hem med en ny ägare eller delägare . Det är en ras som älskar sitt folk högt och anser att det bästa när de får massor av kramar . De är även aktiva och ibland elak hela livet. De är både inomhus och utomhus katter. De stannar säkert på balkong / altan alt koppel promenader är alltför dock ok . För hennes personlighet , hon älskar de andra katterna och deras matte . Hon kela , leka , brottning , får tokryck och gosa glatt med alla. Hon är lätt att hantera och har en positiv attityd . Hon är registrerad och dolda - fel försäkrade och vanlig katt försäkring . De är din nu
Ella, brunmaskad tjej och Wille, blåmaskad kille söker nytt kärleksfullt hem pga allergi. De är syskon och är nu 6 månader. Underbara i temperamentet, följer oss från rum till rum och ska vara med där det händer, väldigt nyfikna. Den som går upp först på morgonen får sällskap av dom. Möter en vid dörren när man kommer hem, älskar att kela och spinner mycket. De påminner mer om hundar i sättet. Ligger gärna och myser i TV soffan. Som typiska Ragdoll gillar de att ligga på rygg och bli kliade och spinner högt. Vana att bli kammade och få klorna klippta. Ella älskar att ligga i knät och mysa och Wille gillar att bli buren som ett barn på armen. Härliga personligheter. De har mycket sällskap av varandra och kommer naturligtvis att flytta till sitt nya hem tillsammans. Båda är kastrerade, har stamtavla och är registrerade i SVERAK. Grundvaccinerade mot kattpest, kattsnuva och avmaskade. Veterinärbesiktade Dolda fel försäkrade 3 år i Agria ID- märkta med chip Papper på allt. Vana med barn och hund från uppfödaren. Priset är 6.000 kr styck och då ingår klösträd golv till tak, kattens No1 (2.000 kr), 2 st kattlådor, klotång, borste, stor transport bur som är hopfällbar, massor med leksaker och kvarvarade mat/kattsand. Allt inköpt nytt hösten 2013. Vi är väldigt måna om att Ella och Wille kommer till ett bra och kärleksfullt hem. Vid intresse, hör av er och berätta vad ni kan erbjuda eller om ni har frågor förstås. Det är inte först till kvarn som gäller utan det hem som vi tror blir bäst. Den första kontakten sker via mejl. Mvh Magnus