Quantcast
Till salu inom: ”

birma ragdoll kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snart är Yin och Yang redo att flytta hemifrån, båda är honor. Kattungarna har ett underbart temprament, super keliga och vana med liv och rörelse och barn. De är nyfikna och vill vara med hela tiden. Härliga blå ögon och fin mjuk päls. de blir 12 veckor den 30:e maj. När dom flyttar hemifrån är dom 12 veckor, rumsrena, avmaskade och vaccinerade. Det går bra att tinga en kattunge mot en handpenning för både din och min skull. Vill du veta mer ring mig.
Vi är tre tjejer födda 26 april. Har vuxit upp inomhus bland barn, stora hundar och andra katter. Vi är både avmaskade och rumsrena Både mamma och pappa är väldigt sociala och pratiga, och kattungarna likaså. Vi är över 12 veckor och letar nu efter ett varaktigt hem. Ring helst efter 16.00, men kan även nås tidigare på numret 0722177021
Hej! Här är Tvärsöt som nu har fyllt 12 veckor och är redo att flytta hemifrån. Tvärsöts mamma är Ragdoll/skogskatt och pappan är Ragdoll/Birma. Tvärsöt är van vid barn, hundar och andra katter, har gått på lådan sedan 4 veckors ålder. Hon äter både pellets och burkmat. Tvärsöt är som sitt namn mycket söt, liknar mest en skogskatt men är "avslappnad" precis som en Ragdoll i sin kropp, hon är mycket social och tillgiven. Hon spinner ofta o "pratar" mycket. Helt enkelt en underbar liten kattfröken som gärna vill komma till ett härligt kärleksfullt hem.....:) Tvärsöt är avmaskad när hon flyttar.
Underbar röd colorpoint helig birma kattunge, söker nytt hem. Han är 75% birma, resten ragdoll. Otroligt tillgiven och social kille, sover gärna bredvid och går på lådan som sig bör. Bilder finns att maila, och kom gärna och hälsa på honom. Med honom får man alla tillbehör som behövs. Mat, sand, låda, klöspelare, matskålar och leksaker. Även transportbur finnes. Han är vaccinerad samt veterinär besiktigad.
Underbara 2 små flick kattungar som är nu 5v. De är en blandning med Ragdoll och Birma. Båda är mycket tillgivna och sociala och har en väldigt stor livsgnista. Livslånga kärleksfulla hem sökes och de kostar 4ooo kr / st De är avmaskade och helt rumsrena och fått 1:a vacc sprutan vid leverans. Tingavg är 1000:- (återbetalas ej vid ånger) Resterande 3000:- betalas vid leveransen när dom fyllt 12 v (13april) Första kontakten sker via mail! Vid seriöst intresse lämnas telenr