Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ragdoll
F
Ragdoll
F
Ragdoll
F

Tidigare annonser till salu

Kittie Rag a03 mycket gosig och sällskaplig.Har haft 3 kullar och går nu i pension. 3000 kr 4 år och utställd med fina meriter-Är scannad för hjärta och njuar u.a. Fleur Raga21 också mycket gosig och kelen 7 månader säljes till sällskap,avel och utställning 6000 Båda säljes enligt Sveraks regler med stamtavla etc. Är besiktigade och vaccinerade,Fleur har dessutom doldafelförsäkring på 3 år. Måste minska ner antalet katter i katteriet då jag har för många. Hälsningar Camilla Ring gärna och fråga
Vår fina katt Mino kan inte längre bo hos oss då hon inte trivs sedan vi fick barn. Hon är fyra år och av rasen ragdoll. Hon är en mysig katt som tycker om att ta det lugnt och bli kliad under hakan. Mino är innekatt och skulle inte klara sig utomhus. Vi tror att hon skulle trivas bäst i en familj med lite äldre barn eller hos äldre par eller ensamstående så att hon kan få mycket uppmärksamhet.
Min fantastiska Ragdollhona, 1,5 år, trivs inte tillsammans med de andra katterna. Hon vill vara ensam med "sina människor" det visar hon mycket tydligt. Jag vill gärna ta en kull på henne (då blir ju priset ett annat) men kan även tänka mig en ren omplacering till rätt familj. Hon älskar människor, även barn ;) Hör av dig till mig för mer info.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.