Quantcast
Till salu inom: ”

rapido hopfällbar husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
Båtstol

Göteborg
F
Kungälv
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin och välvårdad hopfällbar husvagn som är mycket ovanlig i Sverige. Finns 3 modeller detta är den största med 3 rum o kök sovplats till 6 personer Tjänstevikt 590 kg och 750 kg totalvikt. Kan monteras upp på 5 minuter när man har gjort det några gånger. Se på youtube under Rapido caravan hur det går till. Hör av er för mer info o bilder. Priside 21000kr eller kom med förslag Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin och välvårdad hopfällbar husvagn som är mycket ovanlig i Sverige. Finns 3 modeller detta är den största med 3 rum o kök sovplats till 6 personer ca 12 kvm Tjänstevikt 590 kg och 750 kg totalvikt. Kan monteras upp på 5 minuter när man har gjort det några gånger. Se på youtube http://www.youtube.com/watch?v=6OG9p6FpjH4 Hör av er för mer info o bilder. Priside 21000kr eller kom med förslag Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin och välvårdad hopfällbar husvagn som är mycket ovanlig i Sverige. Finns 3 modeller, detta är den största med 3 rum o kök sovplats till 6 personer ca 12 kvm Tjänstevikt 590 kg och 750 kg totalvikt. Kan monteras upp på 5 minuter när man har gjort det några gånger. Se på youtube http://www.youtube.com/watch?v=6OG9p6FpjH4 Hör av er för mer info o bilder. Priside 21000kr eller kom med förslag
Nu har vi växt ur vagnen och säljer den till otroligt lågt höstpris! Denna unika hopfällbara husvagn med hårda väggar (alltså inget tygtält) har varit till mycket nöje för våran familj. Vi har sovit två vuxna och 3 barn i vagnen utan problem. På campingplatsen betalar du endast för tält då den är reggad som tältvagn. Du kan campa på ställen där du normalt inte kommer fram med husvagn då den i hopfällt läge är så liten och smidig. Vagnen är obesiktigad (senast besiktning så sa dom att bromsarna behöver spännas) Info; Hårda väggar, kylskåp, 5 bäddar, gasolkök med vask, reservhjul, förtält med hemmagjorda pinnar. Vagnen har lite ytliga skavanker men i bra skick för att vara en 82:a. Passa på då vi säljer denna otroligt smarta vagn till höstpris! Vagnen finns att se 17 km från uppsala. Jag visar så klart hur man sätter upp den. Ta en titt på denna länk på en kille som sätter upp den på 1 minut och 49 sekunder http://www.youtube.com/watch?v=6OG9p6FpjH4 FÖRST TILL KVARN! Mvh / Isaac
Hopfällbar husvagn Rapido Confort Matic 1982 säljes. Vikt 410 kg, aluminiumväggar. Jättefint skick. Perfekt för att dras efter MGB eller annan mindre sportbil. Godkänd vid besiktning den 14 september.