Till salu inom

"raskatter till salu säljes"

Strängnäs
2 dagar

Kattungar till salu

9 000 kr
Blocket.se
Gävle
3 dagar

2 Söta katttjejer söker hem

1 300 kr
Blocket.se
Lindesberg
6 dagar

Bengalkattungar - var med f...

15 000 kr
Blocket.se
Mark
14 dagar

Ragdoll, renrasig hona 1,5 år

6 500 kr
Blocket.se
Strängnäs
14 dagar

Renrasiga Bengal kattungar

16 000 kr
Blocket.se
Butik Eslöv
1 månader

Jaguar S-Type 3.0 V6 Automat

59 900 kr
Bilweb.se
Tanum
6 år

En kattunge kvar - 50% Birma

2 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Jämtlands län
12 år

Date Movie

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
12 år

Våra katter - Maine Coon

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Kär katt har många ..

110 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Göteborg

Äldre katt hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Min ettåriga katt hona har blivit ensam efter att den äldre gått bort. Söker en äldre herre som kan lära henne rätt och fel. Som tål att hon ibland vill leka men som kan säga till på ett uppfostrande sätt. En lugn, social och snäll katt. Hundvan och kastrerad. Endast hane och innomhus katt. Endast intreserad utav pensionerade raskatter eller familjer som ej längre kan ha kvar sin katt(med stamstavla) Pälsvårdsvana finns utav perser Betalar en sumbolisk summa och erbjuder ett livslångt hem där katten garanterat kommer trivas. Skicka mail med beskrivning om er katt, jag och lillan väntar på och få hem nytt sällskap snarast.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Simrishamn

Söta kattungar söker kärleksfullt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu har vi 3 kattungar tillsalu. De är leveransklara Fredagen vecka 25. Svart hankatt med vit prick på halsen, väldigt lekfull, leker gärna med syskonen. Smeknamn: Lakris Svart/vit hankatt, leker gärna med syskonen, matglad. Smeknamn: Masse Spräcklig honkatt, lugn, men ändå väldigt lekfull. Smeknamn: Honey Gråvit honkatt, lugn, men ändå väldigt lekfull. Smeknamn: Cocos Kattungarna är vana vid andra katter, hundar och barn. Mamman är en väldigt duktig jägare. OBS! KATTUNGARNA ÄR INGA RASKATTER!!!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Kastrerad honkatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Våran underbara Flisan måste omplaceras omgående. Flisan har nyligen fyllt ett år, är kastrerad, öronmärkt, vaccinerad. Hon är ståtlig och har fin päls i blygrått. Hon är barnkär och tålig, tycker om att leka med vatten och snö. Ute har hon gått i koppel hon tycker också mycket om att åka cykelkorg. Mamman är raskatt Main Coon och pappan en okänd huskatt. Vi har njutit av henne sedan hon var 12 veckor. (På extrabilden syns hennes syster som vi kommer behålla.)
800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Värnamo

Kattungar 3st. honor och 1st. hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Benita 50% skogskatt födde sin kull 2011-04-14 och är därmed lev.klara 2011-07-07, tingas kan göras efter önskemål. ring eller mejla och avtala tid för visning. Det är 3 st korthåriga honor, egensinniga och allerta 500:- 1st. Långhårig hane, vild i sinnet men i övrigt tam 1000:- Vana vid andra djur som hundar och andra katter, de är dock inga raskatter men har sin charm ändå, levereras avmaskade och rumsrena. Frågor: V.G. mejla eller ring.
500 kr
Blocket.se

Arbetsterapeut, 24 år, söker lgh

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, mitt namn är Jessica Gustafsson. Tog min examen i januari och har arbetat som leg. arbetsterapeut sedan dess. Har en 100 % tjänst i Malmö och söker således lgh någonstans i staden. Är intresserad av en 1a eller 2a, inflytt från 1/10 men detta kan diskuteras. Äger två raskatter som är rumsrena. De har ett stort klösträd och klöser enbart där. Har för övrigt inga betalningsanmärkningar, är rökfri och seriös. Hoppas att höra av Dig! Med vänliga hälsningar, Jessica
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj