Quantcast
Till salu inom: ”

norsk skogskatt bondkatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bondkatt

Söderköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

VI HAR EN CHARMIG KATTKILLE PÅ 9 M¨NADER SM VI MÅSTE GÖRA OSS AV MED P,G,A FLYTT, HAN ÄR VAN VID HUNDAR. SPRINGER UTE O TYCKER ATT LIVET ÄR HÄRLIGT FÄRG SVART O VIT AVMASKAD HAN ÖNSKAR KOMMA TILL ETT VARAKTIGT HEM HAN ÄR BLANDB´NING MELLAN NORSK SKOGSKATT OCH VANLIG BONDKATT,,, EN HÄRLIG KILLE MED DET RÄTTA PSYKET GLAD OCH GO.' PRISET ÄR ENDAST 100 KR VILL ATT HAN KOMMER TILL ETT BRA HEM VIKTIGARE ÄN PENGARNA GARANTERAR ATT JAN ÄR ÖVER 12 VECKOR
Hej! Vi är 2 supergoa innekatter som behöver kattvakt i 3-4 månader. Från mitten av April - mitten av Juli. Självklart betalar matte för våran mat och andra kostnader. Vi heter Sigge och Maja. Sigge är en stor mycket kelig norsk skogskatt. Maja är en liten bondkatt men mycket kelig och social hon med. Vi bor gärna där det finns barn eftersom vi är vana vid 2 busiga barn som leker och kelar med oss varje dag. Snälla kan någon ta hand om oss i 3 månader??!!
Hej!! Jag måste med sorg sälja mina två 3 åriga han katter pga av att mina hon katt är för rädd för andra katter. Dom är bröder. Deras far är norsk skogskatt och deras mamma bondkatt. Kastrerade och öronmärkta inne katter. Dom är jätte trevliga och mysiga. Dom är rums rena och mycket smarta. Dom klösar inte på annat än klösbräda. Dom älskar varandra så jag vill inte skilja på dom. Dom säljs alltså tillsammans. en stor bur medföljer. borste,klosax och en hårbortagare. Jag släpper dom inte till annat än ett kärleksfullt hem.
Pga allergi i familjen måste jag nu söka nytt hem åt mina gulliga katter:( Den svarta heter Stella och är hälften norskskogskatt och hälften bondkatt. Väldigt fin, kelig och busig! Den andra heter svea och är vanlig bondkatt plus 25% perser. Otroligt kelig, snäll och leksugen. Båda katterna är 2 år gamla, självklart rumsrena samt steriliserade o avmaskade. Jag är väldigt mån om att katterna tas väl omhand och ges mycket kärlek! Välkomna att ringa vid frågor MVH Mathilda
Blev tyvärr allergisk mot min lilla sötnos Melissa så min vän tog hand om henne men nu behöver hon ett nytt hem. Hon passar inte som innekatt då hon har en väldig energi. Men min vän har ingen möjlighet att släppa ut henne då hon bor för nära vägen. Skulle väldigt gärna vilja att hon kommer till ett hem på landet så hon kan vara ute som hon vill. Hon blir ett år i augusti, hon är väldigt social, pratar mycket och älskar att mysa. Pappan är bondkatt och mamma är norsk skogskatt. Nås endast via telefon.