Quantcast
Till salu inom: ”

raskatter omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

P.G.A ändrade familjeförhållanden så måste jag tyvärr sälja min 6 åriga cornish rex Stella. Stella är kastrerad och hon är försäkrad t.o.m september 2012. Mat för ca 6 månader, kattbur, matskålar och sele medföljer. Stella går bra ihop med hundar men gillar inte livliga barn, då går hon undan. Hon är lagom aktiv, vill gärna vara med, kärvänlig och har behov av närhet och värme. Hon är alltså en cornish rex uti tåspetsarna! Hon är en innekatt men går gärna ut en stund på dagen när det är sommar och sol. Pengar är inte viktigt, ringer rätt person så är det bara att komma och hämta henne! Hon har stamtavla och är registrerad i sverak, vaccinerad och frisk. Ring gärna så berättar jag mer. Ring efter klockan fem.
Hej! Tyvärr måste vi omplacera vår fina Isa p.g.a. hon inte trivs hos oss längre. Isa vill komma till ett hem utan andra katter. Hon vill komma till någon som är hemma hela dagarna, gärna pensionär eller sjukpensionär. (Ej till barnfamilj med barn under 12 år eller till någon som skall skaffa barn. ). Det är väldigt viktigt för oss vart hon kommer. Isa är en bestämd och gosig dam. Hon tycker om att gosa på sina egna villkor. Hon älskar att leka med sin favorit kattvippa. Detta är en katt som behöver aktiveras och få mycket kärlek. Orsaken till att vi placerar om henne är att hon under fem månader har protest kissat inne, och börjat ge sig på vår andra katt och hunden. Vi har försökt allt, men hon trivs inte här längre. Vi hoppas på att en omplacering till ett annat hem skall göra att hon trivs bättre och därigenom slutar protest kissa. Om du/ ni är villiga att ge Isa en chans är vi villiga att betala foder och kattsand under en sex månaders provperiod och därefter kommer hon att övergå i er ägo. Vid en omplacering kommer Isa att vara vet. bes. Isa är chippad, kastrerad och har stamtavla i Sverak. Isa är 3 år gammal. Ring för mera information.
Bibi o Lussi behöver komma till ett nytt hem pga tidsbrist. De är sociala, aktiva och sällskapliga Det bör inte finnas små barn eller andra djur i hemmet Du ska veta hur det är att ha raskatt och då speciellt sphynx Båda katterna har stamtavla, är chippade, kastrerade och försäkrade De är 4 resp 4,5 år Pris 2 500 kr/st, de ska bo tillsammans