Quantcast
Till salu inom: ”

resesäng säljes

Resesäng

Umeå

Tidigare annonser till salu

En fin skötväska med många funktioner. Har 3 stora fack och två mindre. Även hållare för nappflaska finns. Man kan även bygga ut den till en resesäng för barn upp till 6 månader. Funkar även ill dom är lite äldre än det. Finns bärhandtag så man kan flytta sängen då den är utfälld. På bilden där sängen är uppvikt så sitter en 1 årig kille. På ett av dom små facken finns det en liten svart fläck och under den är det ett litet hål i sömmen. Syns knappt. Köpte den ny för ca 1000 kr Säljer den nu för 500 kr
Inköpt sommaren 2010, (ord pris 1895:-) . Har funkat jättebra som både vanlig säng och resesäng, pojken har trivts superbra i den. Lätt att ta med och inte alls svår att montera ihop. Mawoks vertikala gungningar är effektiv när små barn ska sova. Väldigt fint skick. - sovgungan - väggfäste - fäste som kan hängas på dörr - madrass - grön väska att förvara den i - Monteringsbeskrivningen Sovgungan kan användas till barnet kan vända på sig. Kan hämtas i luleå eller pajala!
Vi hyr ut vår djur- och rökfria lägenhet under Umeå Fotbollsfestival 28-31 juli samt under Stora Nolia 6-14 augusti. 2 sovrum, stort vardagsrum och kök. Första våningen med balkong. Trådlöst internet i lägenheten. Fullt möblerad. Parkering på gatan utanför. 1 säng 120 cm 1 säng 140 cm 1 resesäng Ligger alldeles vid E4:an. Ca 15 minuter gångväg till Nolia. 10 minuter gångväg till centrum. Uthyres för 600 kronor per natt. Kontakta mig för mer info.
Tripptrappstol som tjänstgjort till flera barn och är i skick därefter. Lätt att slipa ner och lacka om eller måla i någon snygg färg för den som har lust. Annars går det fint att använda den som den är om man inte e så petig.. 200 kr Resesäng, bra att ha på semestrar eller hos mormor kanske? Lätt att fälla upp. Obetydligt använd. 200 kr Hämtas på plats.
Praktisk rese- extrasäng som är enkel att transportera. Lätt att fälla upp, tar liten plats ihopfälld och skön att sova i. Väska med bärhandtag ingår. Använd några få gånger.