Quantcast
Till salu inom: ”

resesäng blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Umeå

Tidigare annonser till salu

Säljer en Carena Resesäng i nyskick, inte använd många ggr alls. Ser ut precis som på bilden. Tog en lånad bild för den ligger nerpackad i fodral. 60 x 120 uppfälld och tål 15 kg 300.- Säljer en Super Nova 900 babyvakt i absolut nyskick, inte använd många dgr. Passningstid upp till 40 h, räckvidd upp till 600 meter. Nypris 1399.- Säljer den för 700.- Skicka ett mail om du är intresserad så ringer/mailar jag dig.
Brio Kombivagn med ligg- och sittdel, 2005 års modell säljes. Handtaget är ställbart/vickbart uppåt/neråt. Vagnen har gummihjul (du slipper punka) Den styva liggdelen har ett litet ryggstöd som kan fällas upp när barnet börjar kunna sitta upp kortare stunder. När barnet blir större och vill sitta upp, byter du liggdelen mot sittdelen. Ligg- och sittdel är vändbart så att barnet kan åka både framåt och bakåt. Du kan med fördel använda liggdelen som resesäng för barnet de första 3-4 månaderna. Tyg i svart/ljusgrå färg. Vinteråkpåse och regnskydd ingår. Endast svar via telefon beaktas då jag inte kollar mailen.
Två blå resesängar med (olika) nallemotiv... Säng 1; Stomme i vitt stål. Vitt nät på båda långsidorna. Bredd 59 cm, Lång 125 cm, Höjd 75 cm Säng 2; Stomme i vitt stål. Vitt nät hela vägen runt.Bredd 64 cm, Lång 132 cm, Höjd 75 cm Knappt använda så i mycket gott skick. Endast stått i rök och djurfritt hem! Pris per säng 150 kr Båda sängarna för 250 kr Vid snabb å smidig affär billigare pris!
vi säljer våran bäddsoffa som vi köpte för våra barnbarn men de har aldrig sovit på den. så nu ska vi flytta o den ska bort. priset E 900KR går diskutera . Sen har vi en spjällsäng som vi köpte me till en av små bebisar men han har sin resesäng me sig så den står köpt på lekia för 1200kr 1år gammal säljer för endast 500kr utan prut. VI JOBBAR I TYST MILJÖ SÅ SMSA SÅ RINGER VI UPP ER ELLER SMSA FRÅGA GÄRNA.
Hej Säljer en babybjörn resesäng. Aldrig använd, helt ny! Ord.pris är 2.199kr och jag säljer min för 1000kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär.. Den passar barn från 0 + och är i färgen blå. Väska som på bilden medföljer såklart. Det går att fälla upp den på nolltid, tar ingen plats, är stabil och säker samt har en skön madrass. Mejla vid intresse....