Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang till salu östersund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hörnskåp

Enköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer nu våran matlagningsmaskin då vi inte längre har en plats på bänken i köket. har endast använts vid några tillfällen. Har en förmåga att köpa det mesta från tv Den är verkligen jätte bra. Kokbok medföljer Oavsett om maten är färsk eller fryst kan du nu ugnsbaka, halstra, rosta, fräsa, steka, bryna, grilla, torka, ångkoka, värma upp och mycket mer, snabbare än någonsin förr. Hemligheten är att Flavorwave Oven® Turbo tillagar maten med hjälp av halogenvärme, infraröda vågor och varmluft, maten blir klar fortare och blir saftigare. Den här infraröda ugnen som används på femstjärniga restauranger kan kosta över 25 000kr. ord pris 1199+399+frakt 199= 1797kr
En av Östersunds charmigaste lokaler äntligen ledig! Lokalen är belägen på anrika Jemtiagården från 1800-talet (bredvid restaurang Brunkullans uteservering). Med sitt stilla och rofyllda läge mitt i centrala Östersund erbjuder lokalen en behaglig och inspirerande atmosfär och arbetsmiljö. Den måste ses! Lokalytan är drygt 90 m2 och rymmer förutom kontorsyta även egen bastu med dusch och toalett. Vidare finns ett rum för datautrymme med plats för kopiator och arkivering. I anslutning till entrén finns även fikarum med pentry. Utomhus finns en nybyggd altan i trä. Tillgång till parkeringsplats inne på gården finns. Hyresvärd: Norrvidden Hyra: 7 828 kr/mån exkl. moms. I hyran ingår el och värme. Tillträde snarast. För vidare info kontakta Joakim.
Hej! Jag hyr ut ett rum i min fyrarumslägenhet. Rummet är tillgängligt fr.o.m. mitten av april. Rummet är möblerat med säng, garderob, skrivbord och byrå. Du har också tillgång till kök, badrum och vardagsrum med TV. Vissa förbrukningsvaror och bredbandsanslutning ingår i hyran. Hyran är 2500:- per månad. Bostaden är belägen på Frösön nära Storsjön och med gångavstånd till centrala Östersund. Vardagligbutik och restaurang finns runt knuten. Du är välkommen att höra av dig per telefon på 063-128968. Jag kan tyvärr inte svara på mail.
2:a på 60 m3 centralt i Tulleråsen,Offerdal uthyres omgående Fin lägenhet i markplan med öppen planlösning, altan/uteplats mot söder, kallförråd. Lugnt område I Tulleråsen finns bensinstation med visst utbud av livsmedel, dagis, skidspår mm 5 km till Änge där det finns affär, bank, restaurang, hälsocentral, badhus mm. 44 km till Östersund, bussförbindelse finns. Hyra 4307 kr/ mån, uppvärmning ingår OBS! Omöblerad! För mer info: Christer Rask 070-3205753
Hej! Lina Didriksson heter jag och är 20 år gammal. Jag kommer ifrån Östersund, Jämtland men har bott här i Stockholm i 6 månader. Jag är på jakt efter att hyra en lägenhet. En etta eller tvåa i Stockholm. Jag jobbar som kallskänka på restaurang Frösunda port i Solna där jag är fast anställd med en fast inkomst. Jag är en ärlig, prydlig och aktiv person. Jag röker inte och har inga husdjur. Helt ser jag gärna att hyra en egen lägenhet med alternativ är alltid välkomna!