Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton resväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resväskor

Tomelilla
Resväskor

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag säljer nu min äkta Louis Vuitton plånbok/korthållare (man kan använda den som båda) som jag köpte i början av april, säljer den pga köp av en gucci. Som man ser på bilden så har jag kvar allt som fanns i själva kartongen när jag köpte den, utom själva kartongen. Det är eftersom jag köpte den i UK och behövde plats i resväskan på väg hem, eftersom den var stor så fick kartongen slängas. Nypris: 159 Pund (ca 1700 kr) Mitt pris: 500 kr Svarar inte på mejl, ring vid intresse.
Hejsan Nu ska min Original louis vuitton säljas. Köpt mellan 2009-2010 Använd ca två gånger allså som ny. Ca mått ca 55cm höjd 40cm bred 20cm djup Ny pris en bit över 15 000:- Kan skickas om så önskas köparen står för frakten. För frågor bara att ringa/sms/maila Kan vara svår att få tag på via telefon. Är just nu på tjänsteresa. Bättre pris vid en mycket snabb affär
Louis Vuitton speedy 40 säljes . Underbar väska som fått fin platina precis som Louis Vuitton väskor ska . Största storleken av den modellen , passar både som handväska och mindre resväska . Köpt på en butik i Stockholm som endast säljer äkta vintage väskor . Datumkod finns och det som ingår är Dustbag. Oseriösa frågor och prut undanbedes . Passa på att köpa den perfekta sommarväskan ! Jag kan skicka flera bilder vid intresse och jag svarar på mail omgående . SMS eller mailkontakt .