Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton resväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag säljer nu min äkta Louis Vuitton plånbok/korthållare (man kan använda den som båda) som jag köpte i början av april, säljer den pga köp av en gucci. Som man ser på bilden så har jag kvar allt som fanns i själva kartongen när jag köpte den, utom själva kartongen. Det är eftersom jag köpte den i UK och behövde plats i resväskan på väg hem, eftersom den var stor så fick kartongen slängas. Nypris: 159 Pund (ca 1700 kr) Mitt pris: 500 kr Svarar inte på mejl, ring vid intresse.
Hejsan Nu ska min Original louis vuitton säljas. Köpt mellan 2009-2010 Använd ca två gånger allså som ny. Ca mått ca 55cm höjd 40cm bred 20cm djup Ny pris en bit över 15 000:- Kan skickas om så önskas köparen står för frakten. För frågor bara att ringa/sms/maila Kan vara svår att få tag på via telefon. Är just nu på tjänsteresa. Bättre pris vid en mycket snabb affär
Louis Vuitton speedy 40 säljes . Underbar väska som fått fin platina precis som Louis Vuitton väskor ska . Största storleken av den modellen , passar både som handväska och mindre resväska . Köpt på en butik i Stockholm som endast säljer äkta vintage väskor . Datumkod finns och det som ingår är Dustbag. Oseriösa frågor och prut undanbedes . Passa på att köpa den perfekta sommarväskan ! Jag kan skicka flera bilder vid intresse och jag svarar på mail omgående . SMS eller mailkontakt .
Storlek: L 55, H 32 Med axelrem Skick: Mycket bra skick. Handtagen och axelremmen börjar få den LV-kännetecknande honungsfärgen. Inga fläckar innuti. Perfekta weekend-väskan och resväskan då storleken är anpassad till handbagagehyllorna på flygplan och bilbagageutrymmen. Jag har inget kvitto men äktheten kan verifieras. Jag handlar inte med kopior. Om ni vill att jag ska skicka väskan använder vi oss av blockets säkra betalning, en trygghet för oss båda. PRIS: 4.900 kr (Nypris 10.600 kr) Prutare eller oseriösa svar undanbedes.
Min sambo tyckte inte tillräckligt mycket om resväskan han fick i födelsedagspresent, så lika bra att nån annan får glädje av den då den nu bara ligger i garderoben. Självfallet äkta med alla stämplar och serienr! Nypriset ligger på mellan 17-19tusen kr. Nu lite vintage med några charmiga småskavanker på hörnen men ändå i mkt gott skick. Dock saknas nyckeln. Stl höjd 40cm, bred 55cm, djup 15cm. Pris kan disk. Ring eller sms:a. Kan även skickas. Mvh Rebecca