Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

En härlig retrovagn med stora hjul som funkar perfekt i snö. Rymlig liggdel med gott om plats för vinterbonat mys. Saknade dock "vindskydd" när vi köpte den. Men har sytt ett eget som funkat utmärkt och som följer med i köpet. Vagnen är trots allt närmare 40 år så lite små nötningar och skavanker har den samlat på sig med åren, men inget som stör. 800 kr Bärsjal från babylonia. Tricot-slen 100% organisk bomull, skogsgrön. Instruktionsbok medföljer. Använd ett fåtal gånger (nypris runt 800 kr) 350 kr
Nu säljer vi vår underbara retrovagn som vi har varit supernöjda med och som har fått många beundrande kommentarer. Den har både en ligg och en sittdel så man kan ha den under flera års tid. Liggdelen är i ett tweed liknande material i brunt och svart och sittdelen är i brunt skinn. Enda att anmärka är att sufletten på liggdelen är något solblekt annars är vagnen i jättefint skick för att vara en orginalvagn.
Här får du ett unikt tillfälle att fynda en retrovagn som inte rullat många meter sedan tillverkning på 70-talet. Vagnen som är i brun galon är i ABSOLUT NYSKICK! Finns ingenting att anmärka på. Däcken är felfria. Den har alltid förvarats inomhus. Jag älskar denna vagn men kan tyvärr inte ha kvar den pga platsbrist.. Hör av dig vid frågor! Har flera annonser ute! Tänker mig 2000:- eller högsta bud. Har själv betalat 3000:- för vagnen men aldrig använt den. Mvh Veronica :)
Är tyvärr tvungna att göra oss av med denna fina pärla pga platsbrits... Fungerar som både ligg- och sittvagn (se bilder). Liggdelen har handtag och sätts lätt in och tas ur vagnen. Träbotten, madrass saknas. Sittdelen har fullt liggläge och barnet är vänt mot den som kör. Sele finns att få om man önskar. Vi har använt den som extravagn och tycker den är bra att köra med. Hjulen behöver kanske smörjas. Bra "gung" i vagnen! Denna vagn blir du/ni definitivt ensamma om att rulla!
Som ni ser börjar min kärra bli lite liten för en vältränad kille som jag! Dax å flytta upp några klasser nu å hänga med dom stora killarna!! Därför säljer jag nu mot min mammas vilja min kärra! EJ TJEJÅKT!! 1980 tal Färg Vitt "skinn" Schysst chassi i stål (ej rost) Schyssta alufälgar med mycket gummi Vita däck Endast handtvättad Brun retroåkpåse ingår! Nappkastare undanbedes å kompisar har jag redan så ni andra är välkomna å ringa! // Milo

... eller prova att söka på retro barnvagn brio exklusiv retrovagn