Quantcast
Till salu inom: ”

ribbstol blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej. vi har lite butiks inredning som vi vill bli av med pga av att vi bytt ut våran till nyare. Inredningen har används i våran klädbutik och det har hängts mc kläder,vanliga kläder, hjälmar M.M på den. Det som finns är. 17st "ribbstolar" bild 1 25st "hjälmhyllor" 6st "kuber för hängning av kläder på båda sidor. bild 2 & 3 ca 25-30st krokar till kuber & ribbstolar krokarna tar 11st galjar. bild 4 Pris på detta är nog lättast att prata över telofon vid intresse. Mvh Jonas på Yamaha Center Mölndal.
Ribbstol från 70-talet! Att fästas på vägg. Inga skruvar eller beslag medföljer dock. Borta i hanteringen sedan länge. Mått: 2,10 Hög. 0,80 m bred. 7 cm "tjock" från väggen. OBS! Endast för avhämtning. Eventuellt leverans om inom Kalmar-Nybro. OBS. Såg efteråt att den står upp-o-ner på bilden! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Basketmål som man fäster direkt mot en ribbstol. Fast höjd. Trätavla 1200x900 mm. Tavlan sitter 300 mm ut från ribbstol. Inkl. ring och nät. 2 st. 2000 skr för båda. Går bra betala med kort. Nypris är ca 5000 kr för en korg. Målen är i nyskick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gedigen ryggsträckarbänk som användes på en sjukgymnastik mottagning. Reell stabil konstruktion. Den säljs pga kliniken kommer att jobba med en annan profil. Bänken finns i Tensta, norr om Stockholm. Priset på 700:- är nästa symbolisk med tanken på vad man får ge för en ny och vekare! Vidare, har jag två riktiga ribbstolar nedmonterad och klara att ta med tillsammans med bänken för endast 350:- stycken. OBS! Möjligt paket pris! Välkommen.
Unik klättervägg för inomhusbruk. Delarna är levererade från Rantzows Sport, faktura kan uppvisas. Värde 14.000 kr. 4 st skivor (120 x 120 cm)monterade i en stabil träram för placering i ett hörn. I toppen av ställningen är det en ribbstol placerad. I mitten av ställningen är det ett klättringsrep. 30 st klättergrepp medföljer, lätta, medium och svåra. perfekt för barnrummet som vill ha det lilla extra eller för ett dagis som vill ha ett aktivitetsrum.