Quantcast
Till salu inom: ”

riddarutrustning hjälm svärd riddare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Slalomhjälm

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

*ROBIN rött, skrivbord fr. Ikea. 250:-. *RIDDARINREDNING: -2 st. väggfacklor som lyser med fast el. flammande sken. -Gulgrå gardin med riddare, ca 105x40cm. -Sköld, svärd, yxa i skumplast som vi använt som tavlor runt fackellamporna. Kvalitetsriddare i plast. 250:- för allt!!! *2 st. underbara, stora & gedigna tavlor med Nalle Puh & Tiger. Specialinramade när vi köpte dem. Ca 100x50cm. 1000:- för båda. Perfekt doppresent! *Utöver detta har jag även ett ljuvligt rosa prinsesskrivbordset med underlägg, papperskorg, pennkopp samt pennskrin. 120:-. *En klädhängare i rött & guld med fyra krokar i prins/prinsessastil. 50:- Mail:a för bilder!!!
En back med diverse Flexi Trax. Bilar och bana med tillbehör. 50 kr Fisher Price bondgård. Komplett med alla djur, bonde mm. Fungerande med ljud och melodier. 250 kr Åkpåse från Basson Baby. Svart. Passar de flesta vagnar. 50 kr En mätsticka med djur att hänga på väggen. 10 kr Utklädning riddare. En hjälm + en väst/brynja. 20 kr En månlampa från IKEA. 10 kr Hämtas i Lerum.
Hej! Jag säljer de fina högkvalitativa plast medeltida hjälmar, som har metalliskt utseende: ... Är gjorda av säkra polypropylen och handmålade med ekologiska färger, ... Är fasta och motståndskraftiga, ... Är lämpliga för barn i olika åldrar (från 3 år), ... Är perfekta för maskeradbal, turnering av riddare, spela och etc. Pris: 1. GH-0001 (första bilden) - 250 kr. 2. DFB-0002 (andra bilden) - 250 kr. P. S. Kan skickas med post (frakt 60kr/st) För beställning maila mig ditt namn, adress och vilken hjälm vill du köpa (GH-0001 eller DFB-0002). Tack. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu (billigt) av min hjälm av morion/cabasset-typ och ett par rustningsdelar till armarna som jag köpte för länge sedan för ett plåtrustningsprojekt som aldrig blev klart. Gott skick, bara stått på en hylla i några år, några små rostfläckar, två nitar på ena rustningsarmen har lossnat, inget problem för den med verktyg, hade jag haft verktyg hade jag fixat det lätt själv. Perfekt för lajvaren, reenactaren eller bara den som vill ha en annorlunda prydnad i bokhyllan. Kan hämtas i Stockholm eller skickas med posten. Hjälmen 600 kr Armarna 500 kr Priset är förhandlingsbart vid snabb affär.
Dags att klä ut sig till riddare under jullovet? Vi säljer vår riddarutrustning: Två hjälmar En sköld Ett skydd (en rem har lossnat) Fyra svärd Pris 100:-