Quantcast
Till salu inom: ”

rokoko soffgrupp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffgrupp

Helsingborg
Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu säljer vi vår exklusiva soffgrupp i mild rokoko stil. Bordet ingår men kan också köpas separat. Inköpspriset låg på 23,000 och då vi går igenom lite förändringar i familjen är det dags för en ny inredning! Vid intresse är det bara att maila/ringa och föreslå ett pris som känns rättvist för dig/er så kan vi säkert lösa något! Vid funderingar är ni givetvis också välkommna att höra av er. Vi hörs!
Soffgrupp soffa och två fåtöljer från Italien och möbeltillverkaren Spagnesi Galotti. Specialbeställd i chesterfieldstil/ rokoko ca 40 år gammal, välbevarad av god kvalitet. Carved by hand. Några knappar har lossnat men de flesta finns kvar och följer naturligtvis med soffgruppen. Säljes pga flytt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en underbart fin soffgrupp i rokoko med innehållande en soffa och två fåtöljer. Säljer även två bord i körsbär ett stort och ett litet. Det finns inga fläckar eller slitningar. Det kompletta setet är inköpt i möbelaffär och har ett ordinarie pris på cirka 30000kr. Säljer det på grund av platsbrist för 4000kr eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Soffa (H 96 cm, B 178 cm) + två fåtöljer 2500 :- Byrå (H 68 cm, B 77 cm, D 38 cm) Spegel (H 97 cm, B 43 cm) Två st lampetter 2500:- Säljes även separat. Endast telefonkontakt. Hämtas av köparen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Nu vill vi sälja våra rokoko möbler då vi vill ändra stilen i vardagsrummet. I paketet ingår 1 trea, 2 ettor samt ett passande soffbord i marmor. Vi har även ett stort vetrinskåp som är riktigt snyggt och unikt, finns även spegel som syns på bilden som är till salu. Vill man köpa hela settet så man vi prata och komma överrens om priset. Vid intresse så kan jag skicka bilder på möblerna som är till salu samt tillbehören. Ni kan även komma och kolla på sofforna vid en bestämd tid.