Quantcast
Till salu inom: ”

rokokostolar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Rokokostol 250 kr mkt fint skick!!! Smidesljushållare färgade glas 100 kr! 50-TAL: Hylla i brun mahogny med bokhylla, utdragsskiva för arbetsyta och två skåp (lådor i ett av underskåpen). Praktisk arbets- och förvaringsmöbel för liten yta! Bredd 95, Höjd 200, Djup 23/40. Pris idag 200 kr ehb 60-TAL: Hylla i ek med bokhylla, utdragsskiva för arbetsyta och två skåp (lådor i ett av underskåpen). Praktisk arbets- och förvaringsmöbel för liten yta! Bredd 100, Höjd 185, Djup 25/40. Pris idag 200 kr ehb
Har en ommålad och omklädd rokokostol över. Stilen är shabby chic eller lantlig. Sitsen är klädd i ett ceriserosa linnetyg i god kvalitet (färgåtergivningen blev inte så bra, färgen är i verkligheten mer cerise än röd) med kritvitt kantband. Stolen är målad i blankvit färg. Hör av dig om du vill komma och titta på stolen! Passar jättebra att ha i hallen, som skrivbordsstol eller udda stol.
Två, jättevackra Rokokostolar. Deras stoppade sitsar är utsökt fina. 750:- styck. Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt samt utan köptvång levereras till den lokalisering som passar er bäst: butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland. Det går även att boka fler av våra möbler via vår hemsida eller per telefon. Läs gärna vidare om hur vårt bokningssystem fungerar på vår hemsida, under fliken Nyheter eller vår facebook sida Refurn AB. www.refurn.se Skick: Bra. Mått: Bredd 56cm Djup 42cm Höjd 93cm Sitthöjd 46cm Uppge artikelnummer 27039.
Hej! Nu ska vi flytta och göra oss av med sånt vi inte längre får plats med. Vi säljer 6 rokoko stolar fast än av dem behöver stoppas om. Så den får man på köpet i priset. Stabila och fina i stommen men vill man ha dem som mer än prydnads stolar så rekomenderas att dem stoppas om. Säljes för symbolisia summa. 1500 kr för alla 6. Först till kvarn! Mvh Jenny
Två mycket fina, stadiga rokokostolar. Fantastiskt hantverk. 600 kr för paret. Har även ett bord som dock behöver lite omvårdnad, lacken har släppt på en del ställen, så bordskivan behöver slipas av, men det är stadigt och fint i övrigt. Ingår i stolköpet till den som vill. Annars vill jag ha 150 för bara bordet. Har också två äldre resårbottnar. De är fräscha och sparsamt använda, två tunnare, rena bäddmadrasser hör till. 500 kr för alltihopa. Finns i Noraström.