Quantcast
Till salu inom: ”

rosa bäddsoffa säljes

Jackor

Karlstad
halsband retro

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Göteborg
Bäddsoffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

chevrolet van hi-top 1988, röd metalic, rosa inredning i ny skick, elhissar, farthållare, larm, ac x 2 fungerande, lättmet fälgar´, drag, 4 kaptensstolar en bäddsoffa, persiener och mys belysning, cd-spelare, 20000:- Extrauppgifter Märke: Chevrolet Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Cg 21305 Hästkrafter: 197 Hk I trafik: 1990-06-27 Motorstorlek: - Biltyp: Yrkesfordon CO2-utsläpp: - Färg: -
Har nyligen flyttat och personen som bodde i lägenheten innan mig frågade om det var okej om bäddsoffan lämnades kvar/om jag ville ha den... Tänkte först ge bort den men nu behöver jag pengarna. Enligt mina ögon verkar den vara välskött förutom att den är lite "sotig", som om man skjutit soffan på tyget eller nått. Men det går säkert att torka bort. Jag tänker inte yttra mig eller lova något om den då jag inte ägt den tidigare. Vill ni komma och kolla på den och göra en egen bedömning så är det bara att höra av er!
Säljer en fin bäddsoffa. Har bara använts till att sitta i, aldrig att ligga i den men den är enkel att bädda fram och man får nog plats 2 st i den. Inga fläckar, tyg -tror det är plysch. Färgen är rosa/brun? Hämtas i Edsgården i Timrå, ta med bärhjälp. (Vid snabb hämtning kan du få en superfin tjock-tv på köpet, 100Hz, 28 tum, trä-detaljer. nypris 10.000:-) Ring för vägbeskrivning, mail går till dotter.
En rymlig och bekväm hörnsoffa säljes. Som synes på bilden är stommen i furu och soffdynorna är rosa med ett diskret mönster. Soffan förvandlas snabbt och enkelt till en bäddsoffa genom att stommen kan dras ut till en extrabädd. Sitthöjd: 45 cm, bredd: 55 cm, längsta soffa: 225 cm, kortare soffa: 170 cm. Soffan finns att hämta nedmonterad i Järvsö. Säljes för 500 kronor - prutat och klart.
Superfräsch bäddsoffa ifrån Ikea. Den är använd max fyra gånger och därav mycket fin. I butik kostar den 8495kr, nu säljer vi den för 1500kr, på grund av flytt. På bilden ser den rosa ut men den är i själva verket röd, se bättre bild på Ikea.se http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=ektorp+b%C3%A4ddsoffa Mått: B 221 cm, D 103 cm, H 96 cm Ring eller maila för mer info. Mvh Lina