Quantcast
Till salu inom: ”

rosa playstation 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baskrar i ylle

Göteborg
Rosa Gåband

Södertälje

Tidigare annonser till salu

Playstations 2 (PS2) specialutgåva i rosa edition. + Singstar set med micar och spel Säljes på grund av flytt utomlands. Spelkonsolen och spelen är i fint skick då dessa är sparsamt använda. Den rosa spelkonsolen finns inte att få tag på i handeln mer. Följande singstarspel ingår (allt är i orginal): Svenska Hits 90´s Anthems Rocks! 80´s Vill du bara köpa spelkonsolen eller spelsetet? Hör av dig per mail så kan vi förhandla fram något.
hej hej nu säljer vi våran rosa playstation två. Med singstar och ett minneskort där du kan spela gamla 8-bitars spel. 3 spel, Resident evil 4, final fantasy x och 24. Två sing micar och 6 singstar skivor. Perfekt för festen. Den är nerpackad i sin orignal låda. Två orignal kontroller medföljer samt en svart trådlös. sladdar och så finns kvar. Den fungerar jättebra. Har inte använt den på ett bra tag nu. Pris: 1000:- billigare vid snabb affär! nås efter kl 16 på vadagar. Om du smsar så svarar jag :) ALLT ÄR ORIGNAL
säljer nu mitt playstation 2 som kan va något år gammalt. det är knappt använt, max 2-3 gånger, det är av modellen slim så det tar inte mycket plats. i priset ingår då: konsollen playstation 2 slim, med sladdar och tillbehör för att det ska kunna fungera. 1 svart hadkontroll, 1 rosa handkontroll 2 microfoner till singstar 1 singstar spel ( rock ballads) 1 bil spel ( colin mcrae rally 3) spelen fungerar hur bra som hellst, och inget fel på konsollen, som sagt har den knappt blivit använd, så inga fel finns på den och inga fel på kontrollerna och microfonerna. kollar mailen varje dag kan även nås på 0703878934.
Säljer mitt kompletta Rosa Edition Playstation 2 eftersom jag ej har tiden längre att spela. Inkluderar även en extra rosa handkontroll. Pris 1800:- Komplett singstar med 5 stycken spel säljer jag också eftersom det har vart mitt intresse att sjunga med playstationet. Andra handkontrollen är ej med på bilden. Den är helt identisk med den som är med på bilden. Pris:- 1500:- Går även att köpa både playstationet och singsgtar för ett paketpris vid snabb affär. 2500:- För mer info eller andra funderingar får du gärna ringa eller maila mig.
Rosa playstation 2 säljes men en handkontroll och med 4 buzz-spel. buzz music, buzz pop music, buzz sport och buzz hollywood. Det följer även med 4 trådlösa buzzkontroller. Dock är det ett litet glapp i usb-minnet till dom men det går att byta ut eller så fungerar dom ihop med andra trådlösa kontroller. Spelen fungerar ju även med de vanliga kontrollerna som finns till buzz. Allt är i orginal. pris : 700kr Nås enklast och endast på mail.