Quantcast
Till salu inom: ”

playstation 2 säljes

Tidigare annonser till salu

Här finns plats och faciliteter för 2 familjer i detta hus med hög standard och inomhusswimmingpool. Huset är fint möblerat med bl a lädermöbler i allrummet, som ligger i öppen förbindelse med köket och en mathörna. I samma del som mathörnan och det ena badrummet ligger ett av sovrummen. Från allrummet har man ingång till det andra sovrummet samt barnrummet. I våtavdelningen finns det förutom swimmingpoolen och bubbelpoolen även ett badrum med bastu. Huset är speciellt barnvänligt, då det innehåller all praktisk utrustning för inom- och utomhusfaciliteter för både stora och små barn. Invändigt finns det en lekhörna samt olika spel, bl a playstation. Huset ligger i den östra delen av Blåvand, nära mini-zoo och ett aktivitetscenter.
Detta trevliga semesterhus har ett fint läge i lugna omgivningar, nära bra fiske och golfbanor. Fyra sovrum och två badrum, det ena med direkt ingång till bastun, gör huset lämpligt för två familjer. Samlingspunkten är naturligtvis swimmingpoolen med motströmsanläggning och bubbelpool, där stora och små kan ha kul hela dagarna. Inomhus är väggar och tak i trä och det är heltäckningsmattor på golven. Det stora allrummet är inrett med bekväma lädermöbler, som är riktigt behagliga, när ni skall koppla av efter simturen i havet eller i inomhuspoolen. Ni kan också se på en bra film på TV´n. Det finns också Playstation 2 och X-Box. Huset ligger på en stor tomt med gräsplaner.
Mörkgrå 7-sitsig 2+2+3 i fint skick. Nästan nya vinter och sommardäck. Skinnklädsel, tv, Playstation 2 mm Extrauppgifter Märke: Chrysler Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Grand Voyager Hästkrafter: 174 Hk I trafik: 2002-09-26 Motorstorlek: 3301 cc Biltyp: Familjebuss CO2-utsläpp: 311 g/km Färg: Mörkgrå
PlayStation 3 är den ultimata spel- och underhållningskonsolen · Möjliggör unika spelupplevelser · Blu-rayspelare som ger en fantastisk filmupplevelse i Full HD · Trådlöst Internet surfa på din TV · Kostnadsfri tillgång till PlayStation Network · Ny slimmad modell (35 % mindre) med helt ny design · Högre lagringskapacitet; nu hela 320 GB för spel, musik, bilder och videos. Använd bara två gånger så den är helt ny man kan säga. Ingår en handkontroll och en orginal spel Justcause 2 och all tillbehör med kartong så klart
Bilen är faktiskt helt ok, inte speciellt mycket rost i karossen. Dock uppstod ett elfel vid installation av högtalare, något som gjort att batteri dragits ut vid kyla. Därav avställd ca 8-9 månader nu. Har för närvarande ingen kräm i något av de 2 batterierna, går därför ej att starta. Innan elfel, funkade bilen utan problem. Summa sumarum, ok bil utan speciellt mycke rost men med elfel. 2500 kr Kan även tänkas bytas mot ett Playstation 3 eller andra kreativa förslag.