Quantcast
Till salu inom: ”

rum moto boots jeffrey campbell säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 39, dam Säljer mina rum moto boots. US storlek 9 så som en stor 39, 39,5. Betalade 1800kr för dem nya och de är knappt använda. Har även klackat om dem då orginalsulan var i hårdplast. Nu har de gummisula. Det är de snyggaste skorna jag har men bor numera i Australien så har ingen användning för dem där. För mer info eller bilder mejla mig. Vill ha 1300kr för dem. Då ingår frakt.
Skor, stl. 37, dam Säljer mina Jeffrey Rum Moto Boots. Skorna är omsulade för 400:- och endast använda två gånger. Ej slitage eller liknande!! Som nya! Passar storlek 37-38. Jag mmsar bilder för mer information maila mig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. -35, dam Säljer mina helt nya oanvända Jeffrey Campbell RumMoto Boots pga fel storlek. De är inköpta från den amerikanska sidan "Nasty Gal" har 5.5 i storlek (europeisk 35,5). Jag skulle dock säga att de är lite mindre och mer som en vanlig 35:a. MATERIAL Leather COLOUR Black HEEL 10 cm PLATFORM 2 cm Säljes i orginalkartongen som på bilden.
Skor, stl. 39, dam Säljer mina Jeffrey Campbell rum moto boots då de tyvärr är för stora för mig. De är en stor strl 39, så även de med strl 40 kan ha dem. Använda 4 gånger. De är i mycket fint skick Nypris 1600:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.