Quantcast
Till salu inom: ”

rum med egen ingång säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I ett lugnt semesterhusområdet nära en badstrand ligger detta stora semesterhus med inomhuspool. Huset är smakfullt inrett och allrummet är hållet i skandinavisk stil. Från allrummet finns ingång till husets centrala rum, nämligen våtavdelningen med swimmingpool och en 6 pers bubbelpool samt ett badrum med ingång till bastun. Här kan både barn och vuxna ha roligt under många timmar. Från allrummet finns utgång till en stor och delvis täckt terrass. Här kan man koppla av och njuta av solnedgången på kvällen efter en god middag. Det finns gratis vatten.
Ett väldigt tilltalande och inbjudande semesterhus med swimmingpool och gott om plats. Denna tegelvilla i två plan ligger i pittoreska och natursköna omgivningar med panoramautsikt över Limfjorden. Husets många kvadratmeter är bra utnyttjade med två allrum, matrum och ett fint kök-allrum. Det finns två fina badrum, en extra toalett, bubbelbad och bastu och inte att förglömma den fina poolavdelningen med väggmålningar. Rummet är byggt i flera nivåer och har en relaxhörna, liggstolar och ingång till det ena av husets badrum. Här är det spännande och trivsamt att uppehålla sig för alla - barn som vuxna. Detta hus är verkligen ett toppenhus! Det är inte långt till färjeläget i Feggesund med förbindelse till Mors och bl a Jespershus Blomsterpark.
Vid en av Langelands bästa och mest familjevänliga badständer ligger detta trevliga semesterhus i trä/sten, i fritidshusområdet Ristinge. Huset ligger end 7 km från Langelands Golf Club och Langelands Put and Take-sjö och området passar bra för promenader och cykelturer. I husets poolavdelning hittar ni den stora swimmingpoolen, som säkert kommer glädja hela familjen. Här finns också en 2-pers bubbelpool och ett badrum med tvättmaskin och direkt ingång till bastun. Från poolavdelningen är det utgång till en liten delvis täckt terrass. Dessutom finns det en stor taktäckt och öppen terrass i anslutning till allrummet. Det finns gästtoalett. Det finns heltäckningsmattor i sovrummen och klinkers i övriga rum.
På en trevlig naturtomt, nära Blokhus och Lökken samt fin sandstrand vid Vesterhavet ligger detta poolhus med trivsamt möblerat allrum och ljusa trägolv. I anknytning till allrummet ligger det ljusa köket utrustat med alla tänkbara hjälpmedel och en trevlig mathörna. Ljusa rum och alla med trägolv. Från allrummet finns utgång till en öppen västerterrass, där man kan sitta varma kvällar. Det finns ett badrum med ingång från både allrum och poolavdelning. Mellan allrummet och poolavdelningen finns fönster, så man kan följa barnens lek. Från den ljusa poolavdelningen finns utgång till terrassen. Det är ett centralt beläget semesterhus med möjlighet till shopping i Lökken och Blokhus.
Hej! Jag ska jobba på SVT i Malmö från 11 april till slutet av augusti. Söker möblerat boende med internet för denna period. Då jag har sambo och lägenhet i Stockholm kommer jag ofta att åka upp dit på helgerna. I första hand är jag intresserad av ett "eget" boende, dvs en lägenhet/rum med egen ingång och kök. Referenser finns, jag är rök-djurfri. Ligger boendet i närheten av SVT är det så klart ett plus. Nej tack till uppenbara överpriser. Hör av er om ni har något som skulle kunna passa så berättar jag mer om mig själv.