Quantcast
Till salu inom: ”

säng 110cm bred säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Dubbelsäng

Borås
Våningsäng

Borås
Virkad duk

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljes en brun soffa som enkelt kan bäddas till en skön 160 cm säng (man sover mycket gott i den!). Soffan är brun och har vita kuvertkuddar samt två bruna prydnadskuddar. Materialet är microfiber och kan därmed enkelt torkas av med fuktig trasa. Kuddfodralen kan tas av och tvättas i maskin. Soffan är 110 cm djup och 245 cm bred. Kan hämtas i mitten på vecka 29 eller enligt överenskommelse.
Säng från IKEA. Hög modell, dock något lägre än original då vi sågat av benen för att inte komma så nära taket! Passar en 90 cm bred madrass (medföljer ej). "Madrasshöjd" ca 150 cm. Pris: 700 kr. Skrivbord med hylla. Bredd 110 cm, djup 48 cm höjd 142 cm. Pris: 300 kr. Förvaringsmöbel från IKEA med åtta lådor. Bredd 100 cm, djup 44 cm, höjd 94 cm. Pris: 500 kr.
Ska nu sälja mina två soffor då jag ej får plats med dem i min nya lilla lägenhet. 2an är 200 cm lång och 110 cm bred 3an är 230 cm lång och 110 cm bred Dem är jättesköna som tv soffor men också alldeles utmärkta att använda till övernattningar då dem är lika breda som en normal stor säng. Sofforna är 2 år gamla och har avtagbar klädsel. Så vill man byta den så kan man :) Vid snabb affär så går priset att diskuteras! Mvh Alex
Har köpt större sängsänggaveln är nu för liten... Den är gjord med playwoodskiva och vadd med tyg över. Går enkelt att byta ut tyg på den om man så önskar... Inga fläckar eller skador! Mycket praktisk sänggavel då den går att luta mot väggen med sängen som stöd. Skyddar sängen från fula märken... Passar perfekt till en 140 cm säng men går att ha även till en mindre om man önskar. Mått: 150 cm bred och 110 cm hög.
Säljer en resårbotten, 110 cm bred. Sängen är köpt på IKEA. Resårbottnen är i bruksskick, ett par år gammal och då den stått i ett källarförråd lite solkig men den har inga fläckar. Bäddmadrassen får man på köpet om man vill men som man ser på bilden är den lite noprig. Dessa går att plocka bort och den går ju att tvätta om man har en stor maskin.