Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu mörsil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MÖBLERAD 2:a belägen 2tr upp i ett sekelskifteshus på pendlingsavstånd från Åre. Ledig från 1 juni. Mysigt inredd lägenhet med två jämnstora rum, båda med kakelugn och gott om förvaringsmöbler. Fullt möblerad med säng, bäddsoffa och köksutrustning. Badrum med dusch + wc. Tvättmaskin finns i huset. Hushållsel ingår i hyran. Gården är belägen c:a 2 kilometer väster om Mörsil. Till Åre by är det 33 km. Till Östersund kör man på c:a 50 minuter. Kontakta Henrik, gärna via epost och berätta om dig själv, hur länge du är intresserad av att hyra och när du vill flytta in. Vikigt: ange för och efternamn, samt telefonnummer till dig. Goda referenser och inga betalningsanmärkningar krävs.
Hus med charm byggt 1948. Här bor du/ni på "landet" med 5minuter till centrum, fotbollsplanen, skidspåret, skoterleden, svamp/bärskogen, och bussen som tar dig till Åre eller Östersund. Huset har trägolv och trätak. Tre stora sovrum på övervåningen. Entreplan kök, sovrum, vardagsrum och toalett. I källaren finns tvättstuga, dusch och sällskapsrum/förvaringsyta. Stor luftig tomt med skogen som granne. Huset är i behov i lätt renovering.
Vi har bytt fönster på huset och har nu dessa till övers. 4 stycken treglasfönster i fint skick med oljad fururam. Bredd 110 Höjd 120 Komplett med handtag och stopp. 500 kr styck, prutat och klart. Ring gärna dagtid för mer info. OBS, Svarar EJ på mail. Jonas: 0768494168 Inger: 0730531595 Hem: 0647-660047 Fönstren finns i Mörsil för avhämtning.
Mysigt Hus i Mörsil uthyrs eller eventuellt köp. Huset är på ca 80 kvm, 2 sovrum på övre plan med bra förvaring och en sovalkov . Stort vardagsrum på nedre plan med tillhörande matplats, bra kök med diskmaskin, kyl/frys även öppen spis. Ett stort badrum på nedre plan med dusch, badkar, tvättmaskin och dubbla handfat. På övervåningen finns en liten garderobs toalett. Mysig tomt med odlingsmöjligheter med två altaner, snickarbod, vedbod och en jordkällare. Ca 5 min promenad till mataffär, förskola och till kretsloppshuset. Vid intresse hör av er så kan jag berätta mer om köp eller boendekostnaden.
MÖBLERAD 2:a belägen 2tr upp i ett sekelskifteshus på pendlingsavstånd från Åre. Ledig från 1 juni. Mysigt inredd lägenhet med två jämnstora rum, båda med kakelugn och gott om förvaringsmöbler. Fullt möblerad med säng, bäddsoffa och köksutrustning. Ej tv. Badrum med dusch + wc. Tvättmaskin finns i huset. Värme, vatten och el ingår Gården är belägen c:a 2 kilometer väster om Mörsil. Till Åre by är det 33 km. Till Östersund kör man på c:a 50 minuter. Goda referenser och inga betalningsanmärkningar krävs.