Quantcast
Till salu inom: ”

salong lokal säljes

Billig Lokal

Västra Götalands län
Spa salong

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hairfree är en välkänd kedja med över 20 salonger runt om i Sverige. Nu har vi plats till en nagelteknolog i en av våra salonger i Malmö, gärna någon med helt eller delvis egen kundkrets. Vi ligger centralt med stora skyltfönster ut mot Mästerjohansgatan och Västergatan (bakom Lilla Torg) Du som hyr in dig skulle jobba som egen företagare hos oss. hyran 3000 kr (kan diskuteras) Välkommen att maila eller ringa för mer info!
Fin lokal på vältrafikerade Carlavägen i Eskilstuna uthyres belägen vid Eskilshem nästan mitt emot Hemköp. Uthyres för lugn verksamhet som kontor/mottagning/salong etc, även eventuellt som butik/föreningslokal. Lokalen är på 100m2 och består av 2-3 rum varav i ett finns pentry, hög takhöjd, absolut ingen källarkänsla! Egen dusch och toalett samt delat väntrum. Larmanläggning finns. Mejla intresseanmälan med verksamhetsbeskrivning så kontaktar vi dig för visning. Månadshyra 5800 kr. Inklusive vatten och värme.
Jag har tagit över en salong som har funnits i 59 år. Salongen är på 100 kvm , det finns många lägenheter runt om och kundkretsen i frisördelen är bra. Just nu håller jag på att renovera lokalen för att den ska bli en modern och fräsch.Jag vill att man ska kunna utföra flera skönhetsbehandlingar på samma ställe utan att behöva gå ner till stan.kund parkeringar finns utanför. Kunderna har blandade åldrar därmed skulle det gå bra både för naglar och fötter. Hyr ut viss yta av lokalen. Ring för mer information. Endast serisösa svar tack.
Din Salong i Täby söker en nagelteknolog som vill hyra plats i vår butik på gatuplan i Näsby Parks centrum. Vi söker dig som är glad och har lätt att samarbeta. Vi ser gärna att du arbetar med doftfritt material samt har några års erfarenhet och egen kundkrets. Hyran Enligt överenskommelse. Mejla eller ring Din Salong i Täby 08 732 81 01 Gå in på vår hemsida www.dinsalongitaby.s
Etablerad frisör alternativ nagelteknolog välkomnas varmt till salong Complete hår & naglar,Västerås. Tillträde 2012-02-01 Platsen innebär en stolshyra på antingen 50 eller 100%. (Ett inarbetat kundunderlag finns då frisören på platsen innan slutar.) Kraven vi vill att du uppfyller är att du skall inneha; x Delvis egen kundkrets. x F-skatt och momsregistrering. x Målmedvetenhet och stor ansvarsförmåga. Besök gärna vår hemsida www.complete.n.nu Maila eller ring.