Quantcast
Till salu inom: ”

santa cruz celine säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Superskön hoppsadel med flyttbara klossar. Snygg att se på. Köpt juni 2007 men mkt sparsamt använd. Tyvärr har det blivit skav efter stigläder vilket det alltid blir på ljusa sadlar, annars inga skavanker alls! Kvitto finns och det är 10 års garanti på bommen. Bommen är stålförstärkt bokträlaminat och den är stoppad med syntetull. Sitsen är 17" Bommen är extra wide och färgen heter toast. Kan ev. skickas med posten mot 338:- i fraktkostnad.
Nu har vi köpt in ett parti med Merina en hoppsadel fr Santa Cruz passar hästar med rak rygg samt lite svängd då den är ullstoppad . Kalvskinnsklädd hoppsadel i ny modern design. Med en sittpunkt långt fram och en smal midja får du en överlägsen känsla av kontakt och eftergift. Bra framvalv till högre och längre mankar. Finns i svart samt chocolate 15,5-17,5 normal-xvid normalpris 10000kr nu 6595kr. Finns även ngr Dressyrsadlar Arthur samt Malmö dressage kvar till 7995kr Leopold 18 tum nu 8995kr alla kvaravarande Celinsadlar 4995kr Räntefri avbet finnes på Wasa Kredit
Brun sadel, 17", wide. Ullstoppad. Kalvskin i säte och knästöd. Flyttbara klossar för att ge bästa möjliga stöd för knä och skänkel. Hela stroppar i mycket bra skick. Sadeln i övrigt är i bra skick. Pris för sadeln är 4000 kr. Matchande stigläder (Santa Cruz, kalvskin, samma färg som säte och knästöd på sadeln, strl. dam) kan köpas till för 400 kr. Ring efter 17.00 eller skicka ett mail vid intresse.
Fin Jacson, Santa Cruz Celine, lädersadel säljes. Allround mot hopp, flatback, brun, i mycket fint skick då den är väldigt lite använd och knappt något sliten. Bomvidd VID, 17'' sits. Otroligt bekväm och snygg! Lädergjord i samma färg som sadeln, 135 cm med gummiband på ena sidan, medkommer i köpet, också den i toppskick. Sadeln är köpt ny för 9 000 kr. Säljes pga att hästen inte längre finns kvar. Skicka mail eller ring vid intresse. Fler bilder finns! MVH Sara
Säljer min Santa cruz modell Celine med läcker färg pga att den inte passar min häst. 16,5" och bomvidd "narrow" dock upplever jag den som normal, värd att titta på. Köpt sommaren 2009 och endast riden i under vinterhalvåret samma år. Väldigt fint skick! Tio års garanti på bommen finns, med sadeln följer matchande stigläder och sadelöverdrag. Ungefärligt butikspris: 8900kr. Säljes för 4000kr. Fler bilder kan mejlas vid intresse, har du frågor är det bara att höra av sig!