Till salu inom

"schabrak djur säljes"

Kalmar
5 dagar

Stallplats och lösdriftsplats

2 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Bur säljes!

500 kr
Citiboard
Järfälla
Igår

Utrustning ponny och häst

30 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Pigg C-ponny

50 000 kr
Blocket.se
Gnesta
2 dagar

Schabrak och Pad

400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Gävle

Fin varmblosvalack

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en varmblodsvalack som är 12 år och ca 1,70 cm i manken, ridhästmodell. Han blev ridhäst som 3-åring, har aldrig tränats för trav. Jag har ridit en del för instruktör och hoppat som mest 1,20 med honom, kan galoppskänkeln. Saker som följer med: Välvårdad sadel 3 fina träns borstar benskydd vintertäcke med avtagbar hals 2 regntäcken med fleecefoder varav ett med halvhals Ett regntäcke med avtagbar hals Ett termotäcke Några fleecefiltar schabrak Lite småsaker, allt följer med. Vid intresse så mailar jag bilder.
10 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Nässjö

Knabstrupper

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Knabstruppersto född 1998, E: Sobel. Charmig, trygg och stabil häst som syns i mängden! Slutmätt 147,5cm. Genomsnäll, lugn och trevlig i all hantering, fantastiskt psyke, viktbärande. Skulle vara perfekt mor-dotter-häst, eller för dig som vill träna och tävla men även rida ut i skogen. Känns som stor häst att rida. Lagom framåt, pigg men inte het. Tycker om att hoppa, tränad för tränare i både dressyr och hoppning. Ej tävlad i hoppning på ett par år pga ryttarens ålder (bara träning), startad i några dressyrklasser bland stora hästar med vinst. Tränad LA dressyr för tränare, hoppning ca 1 m. All utrustning ingår - sadel, träns, täcken, schabrak, skydd m.m.
47 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Heby

Maxad B-ponny, läromästare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Nu har du chansen för ponnyn som kan precis allt är till salu. Geoff är 15 år, han vann SM i laghoppning på Strömsholm 2006 och han hoppar fortfarande en bana på 1 m hur lätt som helst. Han är snäll att sko, lasta, duscha, klippa. Vi har haft honom sedan 2008 då han var 12 år och vi har lärt oss allt på honom. Han är en riktig läromästare! Han älskar verkligen att hoppa bana och att åka transport. Han skulle aldrig drömma om att stanna framför ett hinder... Nu har barnen blivit för långa för honom och han behöver komma till någon annan som vill rida och träna med honom. Sadel, träns, transporttäcke, schabrak och grimma ingår. Triangelmärkt.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj