Quantcast
Till salu inom: ”

schabrak djur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundskor

Österåker
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja min dressyrsadel eftersom den ej passar hästen. Den är 17,5 i sitsen men känns som 17 och 31" bommen. Oxblodsfärgad men mer åt den svarta hållet så jag har använt svart gjord till den. Efter användning av sadeln har jag tagit av både schabrak och padd och sen använt sadelskydd. Den är otroligt välvårdad. Säljer den med stigläger och stigbyyglar. För mer info kontakta mig per telefon eller mail, endast seriösa svar!
Jag har en varmblodsvalack som är 12 år och ca 1,70 cm i manken, ridhästmodell. Han blev ridhäst som 3-åring, har aldrig tränats för trav. Jag har ridit en del för instruktör och hoppat som mest 1,20 med honom, kan galoppskänkeln. Saker som följer med: Välvårdad sadel 3 fina träns borstar benskydd vintertäcke med avtagbar hals 2 regntäcken med fleecefoder varav ett med halvhals Ett regntäcke med avtagbar hals Ett termotäcke Några fleecefiltar schabrak Lite småsaker, allt följer med. Vid intresse så mailar jag bilder.
Knabstruppersto född 1998, E: Sobel. Charmig, trygg och stabil häst som syns i mängden! Slutmätt 147,5cm. Genomsnäll, lugn och trevlig i all hantering, fantastiskt psyke, viktbärande. Skulle vara perfekt mor-dotter-häst, eller för dig som vill träna och tävla men även rida ut i skogen. Känns som stor häst att rida. Lagom framåt, pigg men inte het. Tycker om att hoppa, tränad för tränare i både dressyr och hoppning. Ej tävlad i hoppning på ett par år pga ryttarens ålder (bara träning), startad i några dressyrklasser bland stora hästar med vinst. Tränad LA dressyr för tränare, hoppning ca 1 m. All utrustning ingår - sadel, träns, täcken, schabrak, skydd m.m.
Nu har du chansen för ponnyn som kan precis allt är till salu. Geoff är 15 år, han vann SM i laghoppning på Strömsholm 2006 och han hoppar fortfarande en bana på 1 m hur lätt som helst. Han är snäll att sko, lasta, duscha, klippa. Vi har haft honom sedan 2008 då han var 12 år och vi har lärt oss allt på honom. Han är en riktig läromästare! Han älskar verkligen att hoppa bana och att åka transport. Han skulle aldrig drömma om att stanna framför ett hinder... Nu har barnen blivit för långa för honom och han behöver komma till någon annan som vill rida och träna med honom. Sadel, träns, transporttäcke, schabrak och grimma ingår. Triangelmärkt.
Har en sadel som passar perfekt på den korta ponnyryggen eller Islandshäst ryggen. Är 46cm anläggningsyta runda fylliga bossor och bred kanal undertill. Den är normal mot vid i bommen och har en sits på 16,5" Färgen är svart. Tillbehör som sadelgjord 110cm med geleinlägg, stigbyglar, stigläder samt ett schabrak medföljer, sitter även gelesits på. Perfekt första sadel. För den som inte har råd och lägga ut flera tusen på en gång. Mitt pris är 1500.- Frakt tillkommer om den ska skickas. Den finns lite utanför Bäckefors om man hellre vill hämta den.